Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Według mnie medyk ma leczyć nie wskrzesić więc apteczki wystarcza. Nad wskrzeszeniem to pomyślał bym wtedy o zupełnie innej klasie jakiś Nekromanta. 

Opublikowano (edytowane)

Propozycje odnośnie medyka były i dużo ludzi jest za tym żeby mu przywrócić apteczki kładzione na ziemię, więc pewnie to będzie zmienione, a co do wskrzeszania to tak jak @  kolin  napisał, osobna klasa sprawdziłaby się i dodać jej exp za wskrzeszanie czy jakieś inne korzyści. Ogólnie wydaje mi się, że reset lvli zbliża się, więc powinny też być spore zmiany w klasach tak jak to było w ankiecie rozstrzygnięte po ostatnim resecie i te zmiany powinny wejść w życie, balans, niektóre klasy do wywalenia, wtedy zrobi się miejsce na nowe tego typu. Mam kilka innych uwag co do poprawienia jakości rozgrywki, ale to w osobnym temacie lub na PW wspomnę opiekunowi

Edytowane przez iNyols
Opublikowano

Wywalić wojskowego bo tak czy tak nie oślepia i w zamian dać klasę która wskrzesza. Była już chyba taka co kradła hp i wskrzeszała jak dobrze pamiętam i została usunięta a wystarczyło dać jej lekkiego bufka i by była git 

• Właściciel
Opublikowano

Medyk na reset będzie miał reworka, mianowicie wrócimy do apteczek leczących obszarowo tak jak to było wcześniej uzgadniane. Natomiast jeżeli chodzi o klasę, która wskrzesza tutaj były wspomnienia do Doctora, który został usunięty, klasa była kompletnie nie grywalna, więc nie widzimy sensu ponownie wrzucać ją na serwer.

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.