Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Jestem pewien w 99% że to BLASZKA
Opis sytuacji: Opis hmm właściwie wyjaśnione w temacie co dałem linka, ale w skrócie, wszedłem na serwa i zaledwie w ciągu jednej minuty dostałem bana z tym powodem co jest napisany... Odwołując się napisał mi "masz zakaz gry na NS" to chyba śmieszne jest.. Po drugie włączam w skargę to, że najpierw ze mną w temacie prowadził konwersacje odnośnie bana , że mam zakaz itd są świadkowie  z czego wczoraj/dzisiaj pousuwał je i napisał sobie "wyjaśnione" nwm dlaczego wgl jakim prawem usuwa wiadomości i edytuje je... To od kiedy tak wolno?!!!!!! Nie masz prawa TY usuwać wiadomości bo raczej jak widać pisałem sam ze sobą i jakby wgl nie na temat ;)
Powód:
Dowody:  http://katujemy.eu/index.php?/topic/7972-co-to/&do=findComment&comment=52372
Czego oczekujesz?: Kary i to dosyć surowej aby się ogarnął i nie wymyślał sobie , że opn daje mi bana bo ktoś mu kazał, że ja mam zakaz grania na NS. ;)

P.S odnośnie tego bana co on tasm na końcu dał, prosiłbym o wypowiedzi Mr_Danio aby powiedział o co chodziło, niby w bansie dostałem ss ale w konsoli miałem powód "wh" Mr_Danio to widział i on mi dał UB.

Odkąd masz UBT strasznie zrobiłeś się zarozumiały i jak byś wszystko mógł, że Ty wszystkim decydujesz i co najważniejsze chore swoje zakazy dajesz... Jednym słowem jesteś JEBNIĘTY. Sorki za wulgaryzm ale się wkurwiłem tym co on odpierdolił.

Proszę o podejście do skargi poważnie, a nie olanie jej i napisanie "blaszka dostaje upomnienie słowne" nie zgadzam się na to po to jest skarga i co z niej oczekuje, a to nie jest błaha sprawa.

Opublikowano

Czekam tylko za informacją kto mu dał ten "zakaz" gry na ns. Wczoraj się o to dopytywałem, ale nie dostałem odpowiedzi.

Opublikowano

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=32292

Nie ma Twoich ssów - nie ma UB. 24h od bana minęło - powtarzał się nie będę.

Żadnego bana z powodem "Czitujesz" ani "WH" nie masz, więc nie pitol tutaj głupot bo mnie na takie rzeczy nie nabierzesz.

ewavna.jpg

Ten ban od Lewinho z powodem "5 screenów na Katujemy.eu" jest sprzed 2 dni i na 100% jest taki jak ma być bo z automatu dostajesz bana.

Bajki opowiadać możesz i wkręcać @Mr_Danio ale mnie w takie cuda nie wkręcisz.

Nie wstawił ssów = zakaz gry na serwerze!

Opublikowano

CO do tego co Ty tu pokazujesz ;)

photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (06 maj 2015 - 14:50 ) @Mr_Danio nie masz prawa mu dać ub bez wrzuconych ssów :) zobaczę go to mu bana dam photo-thumb-1283.gif?_r=0@  Mr_Danio : (06 maj 2015 - 14:51 ) @blaszkaBiceps Gdyby nie dostał 3 banów w jednym nie dostałby UB photo-thumb-1283.gif?_r=0@  Mr_Danio : (06 maj 2015 - 14:52 ) zresztą ta sprawa mnie nie interesuje uwzieliście się na niego jak chu.. wie na kogo photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (06 maj 2015 - 14:54 ) @Mr_Danio nie. Dostał ssy i to był jeden powód a nie 3. 24h na wrzucenie ssów minęły więc nie widzę tutaj żadnego problemu. Ma bana i tyle ;) photo-thumb-1283.gif?_r=0@  Mr_Danio : (06 maj 2015 - 14:56 ) @blaszkaBiceps i po co się kłócisz jak miał 3 powody banów w jednym 1. Wstaw screeny 2. Czitujesz 3. wH kurde nie kłóć się bo sam widziałem co było w bansie + konsoli photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (06 maj 2015 - 15:00 ) @Mr_Danio pokaż mi to bo ja w to nie wierzę. Jak Lewinho zrobił ssy to tylko 1 powód jest... :) photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (06 maj 2015 - 15:01 ) @Mr_Danio będę się kłócił bo nie siedzę w tym 2 dni tylko dobrych kilka lat :) photo-thumb-1283.gif?_r=0@  Mr_Danio : (06 maj 2015 - 15:02 ) @blaszkaBiceps ja także co mam ci pokazać archiwum na steam bynajmniej mi się nie zapisuje + Zgłoś się do Dudnesa photo-thumb-1283.gif?_r=0@  Mr_Danio : (06 maj 2015 - 15:02 ) Mam dość tych waszych problemów bo się bawicie na tych serwerach zmieniajac nicki itp a potem robi się burdel ja tą sprawą zajmował się nie będę default_large.png@  -=byku=- : (06 maj 2015 - 15:02 ) @Mr_Danio mozesz bo on mnei wkurwia. http://katujemy.eu/index.php?/topic/7989-skarga/

A co do skargi, każdy się dopytywał Ciebie skąd ten zakaz i dalej nie dałeś odpowiedzi, SAM GO SOBIE WYMYśLIŁEŚ CZŁOWIEKU...

Opublikowano

Dałem Ci JEŁOPIE odpowiedź a jak czytać nie umiesz to się wróć do podstawówki!

Dostałeś bana z tzw. automatu od serwera po zrobieniu screenów i ten powód był niezmieniony. Tych ssów, które dostałeś nie wrzuciłeś tylko wcisnąłeś Daniowi bajeczkę, że masz 3 powody w banie SSy, Czitujesz, WH - a to jest GÓWNO PRAWDA. Niestety @Mr_Danio był tak naiwny, że dał Ci UB i Cię broni - ciekawe czemu... ;) 

Skończ te swoje farmazony bo na serwer nie wejdziesz póki na nim gram. 24h do wrzucenia ssów minęły także UB Ci się nie należy.

Opublikowano

Dałem Ci JEŁOPIE odpowiedź a jak czytać nie umiesz to się wróć do podstawówki!

Dostałeś bana z tzw. automatu od serwera po zrobieniu screenów i ten powód był niezmieniony. Tych ssów, które dostałeś nie wrzuciłeś tylko wcisnąłeś Daniowi bajeczkę, że masz 3 powody w banie SSy, Czitujesz, WH - a to jest GÓWNO PRAWDA.

Skończ te swoje farmazony bo na serwer nie wejdziesz póki na nim gram. 24h do wrzucenia ssów minęły także UB Ci się nie należy.

Jesteś głupi czy udajesz, i jak to mówisz czytaj ze zrozumieniem ;) Danio pisze że widział a nie ja to po pierwsze po drugie dałem mu ss z konsoli itd ;) wiec skończ to pierdolenie bo to wkurwia ;)

P.S Ty mozesz zaraz z tych posad wylecieć tym twoim zachowaniem i dawaniem ZAKAZÓW ;)

Opublikowano

Nie wrzuciłeś screenów w przeciągu 24h od bana, więc nie masz prawa gry na serwerze.

Skoro dostałeś bana to się odwołujesz na forum a nie na PW / STEAM. Myślałem, że chociaż trochę masz oleju w głowie ale jak widać pusta ta Twoja "dynia" :) 

Na tym zakończ ten niepotrzebny spam, bo racji nie masz.

Opublikowano

Skończ już pisać te swoje obrażające mnie słowa. Nie życzę sobie taki słów w moją stronę, czekam na Danio i będziesz wszystko wiedział więc skończ Ty juzi czekam na wypowiedź lepie prosperujących użytkowników niż TY i te twoje zabawne ZASADY :)

Ja już nic nie piszę Tylko czekam na Danio i DUDNESA aby Ciebie ukarał, powodzenia. siemA

Opublikowano

Blaszka, boisz się o staty czy co? Skarga na Ciebie słuszna, nie wiem czemu tak się uparłeś...Nie dasz sobie nic powiedzieć, nie przyznajesz się do błedu...Byku dostanie UB, a co do Ciebie nie ja decyduję

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam już dość takiego gburowatego zachowania + ten temat blaszka w  strefie adminów na mnie czekam aż to wszystko zobaczy Dudnes i osobiście  z nim porozmawiam o twoim zachowaniu. Czy ty kurwa masz mnie za idiotę ?? Skoro dałem mu UB to chyb a miałem ku temu powód prawda? Czy kiedykolwiek dawałem coś komuś na lewo UB / Adminów / Vip bo z tego co widze uważasz mnie za jakiegoś zasranego oszukańca. Sprawa z bykiem była wyjaśniona kilka dni temu i nie będę ci się tłumaczył bo już to robiłem na SB, śmieszne są twoje posty ze byku namieszał mi w głowie nie nic  z tych rzeczy po prostu jest on osobą z którą można wszystko wyjaśnić i dał mi dowody które osobiście sprawdziłem i wszystko się zgadzało. A że ty i kilku innych twoich pupili od dawna się na niego uwzieliście nie interesuje mnie to. 

1. Byku dostaje UB

Co do ciebie decyzja zapadnie jeszcze dzisiaj bądź jutro rano. 

1. Wnoszę wniosek o degradację ze stanowiska admina DD2 +  Zawieszenie w roli ub team

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jakbyście wszystko na forum załatwili nie na PW nie byłoby sprawy.

Trzymaj język na wodzy bo jesteś zbyt młody by odnosić się takim tonem - ja sobie na to nie pozwolę.

Uwziąłem się na niego? Nie! Po prostu jak miał wrzucić screeny to czemu ich nie wrzucił? Czemu nie załatwiliście sprawy na forum tylko na PW? Tak trudno wbić i napisać co jest nie teges? Z wielką przyjemnością dołączę się do Twojej i Dudnesa konwersacji na Teamspeaku.

• Właściciel
Opublikowano

Sprawdziłem całą historie banów jak i logi z serwera.

Logi wszystko wyjaśniają dla potwierdzenia

L 05/04/2015 - 17:11:21: [amxbans_main.amxx] Lewinho<660><STEAM_0:1:28901100><SPECTATOR> zbanowany -=byku=-<VALVE_2:0:885265914> Dlugosc bana: NA ZAWSZE. Powod: 5 Screenow na Katujemy.eu.

Byku dostał ss'y 4 maja, które nie pojawiły się na forum do tej pory w żadnym dziale. Czasami wstawiał ktoś za niego bo miał problemy z netem ale nie widzę tematu także, aby ktoś za niego wstawił. Ban w takim razie zostaje do póki byku się nie wypowie gdzie są ss'y które zostały mu zrobione. Bez ssów nie możemy dać ub. Być może wysłał je komuś więc tematu nie zamykam, poczekamy na wyjaśnienia byka. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dudnes to co pisze danio to wlasnie o tego bana chodzi, chodzi o to ze jak widac w bansie bylo ssy a ja daniowi wyslalem co dostalem, nie mam juz tego ale on to widzial...

• Legenda
Opublikowano

Rozmawialiśmy w tej sprawie razem z Dudnesem i doszliśmy do wniosku, że byku dostaje UB. Wszystko zostało wyjaśnione, a co do Ciebie blaszka, masz nie banować byka na serwerze. Nie ma takiego czegoś jak "Zakaz gry na NS".

Podsumowując: 

1. Byku dostaje UB

2. Blaszka ma nie banować byka na serwerze

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.