Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to w zwyczaju tego serwera, po resecie wprowadzone zmiany nie zostały przetestowane, tylko wydane w stylu "pożyjemy, zobaczymy" xD. 

Spoiler

image.thumb.png.04c4e3f0399137a5e576e1c8721e379c.png

Według ankiety policjant był dobrze zbalansowany, a dostał mega nerfa obrażeń z +30 do +14... Po co? Dlaczego?

Nerfa obrażeń miały dostać klasy z brońmi typu m4, ak, sg, aug, które są najsilniejsze, bo dmg sięgał powalonych wartości po 50-60 w ciało...

Klasa obecnie jest niegrywalna. Proszę o powrót chociaż do +20 obrażeń.

Opublikowano

jestem za . Rownież czemu zostało zabrane skrytobójcy te 2dmg jak tmp tyle nie bije , troche tez duzo zniszczył tą klase zabranie mu teleportu. szkoda ta postac troche umarła.

Kolejna postać saper tez dostał nerfa dmg rozumiem gdyby duzo osób nią grało ale było na odwrót.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Nerfy klas nie zależały tylko od tego że dużo osób nią grało. Nawet jeśli była jakaś klasa mniej wybierana to dlaczego miała mieć większą przewagę jako podstawowa? Policjant dostał głównie dlatego, że +30 po resecie byłoby zbyt op, z czasem był plan ciut mu podnieść. 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Godzinę temu, kolin napisał(a):

Policjant dostał głównie dlatego, że +30 po resecie byłoby zbyt op, z czasem był plan ciut mu podnieść. 

I właśnie dlatego dodatkowy DMG powinien być zależny przede wszystkim od punktów int żeby co chwilę nie zmieniać bonusów w klasach, więc trochę dziwi mnie wynik w ankiecie. 

Opublikowano

Nerfy klas nie zależały tylko od tego że dużo osób nią grało. Nawet jeśli była jakaś klasa mniej wybierana to dlaczego miała mieć większą przewagę jako podstawowa? Policjant dostał głównie dlatego, że +30 po resecie byłoby zbyt op, z czasem był plan ciut mu podnieść. 

O czym ty mówisz człowieku? Była ankieta i pomysły, żeby zbalansowac klasy i ludzie wybrali w jaki sposób ma się to odbyć. Miał zostać zmniejszony dmg na klasach i perkach, i tak jak na klasach z riflami nerf poszedł o 1-3 dmg w dół, tak policjant dostał ścięty dmg o POŁOWĘ. Nie ta klasa miała być znerfiona... Teraz po tym totalnie nie ma sensu.

Po resecie op? Czyli ile - 2-3 dni? XD Bo nie minął tydzień, a już latają 50+ levele, a nawet 100+. Jakie mam szanse bijąc z usp po 35, gdy od klas z riflami dostaję serię 4-5 kul po 30-40 i padam w sekundę? 

"z czasem był plan ciut mu podnieść" 

Kiedy ma się te "z czasem" odbyć? Mam czekać tydzień od resetu aż klasą będzie dało się sprawnie grać przeciwko tym 100 levelom? XD

Już widzę jak Dudnes po każdym resecie powoli dopasowuje dmg do klasy. Jeśli tak to ma działać, to chyba trzeba coś zmienić. 

Opublikowano

tak ale nerf sie nalezy gdy postać jest za mocna , a gdy jest mało użytkowana to cos o tym swiadczy ze nie jest zbyt mocna wiec po co nerfic klase gdy nie jest grywalna

• Właściciel
Opublikowano

Zwiększyłem DMG z 14 na 20. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.