Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przychodzę z propozycją wprowadzenia nowych map. Tak naprawdę to nie tylko ja pragnę nowych map na serwerze 5v5 #3, ale prawie cała społeczność. Dodatkowo rozmawiałem z innymi administratorami, którzy również powiedzieli, że jeśli nie dodadzą nowych map, to zrezygnują z pełnienia swojej roli. Nie chcę źle dla tego serwera, pragnę, aby był to topowy serwer 5v5. Myślę, że dwie dodatkowe mapy byłyby świetnym rozwiązaniem. Najbardziej pożądane mapy to: Mirage, Anubis i Ancient. Rozmawiałem także ze stałymi graczami tego serwera, którzy powiedzieli mi, że Mirage już im się "przejadł" i chętnie zagrali by na innej mapie. Mam nadzieję, że wprowadzicie nowe mapy, bo ja nie chcę, żeby ten serwer się rozpadł. A wy? Jeśli trzeba, mogę podać nicki osób, które chcą zmian, a jest ich sporo.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Jestem za, bo słyszałem już nie jeden głos od graczy z topki/adminów którzy mówili że mapa mirage zaczyna się nudzić i rozważają przejście na serwer 5v5 #4, jeśli by się tak stało najprawdopodobniej serwer by upadł czego nikt nie chcę. Jestem za dodaniem właśnie Anubisa i Ancienta do puli map iż są to często grane mapy na różnych trybach typu Turniejowy/Premier/Faceit dlatego to będzie dobra zmiana. Widziałem ostatnio też taka propozycje od innego gracza która została odrzucona i nie ukrywam że byłem zawiedziony, dlatego też mam nadzieję iż zrozumiecie że społeczność naszego serwera chce zmian które powinny nastąpić jak najszybciej. <3

• Uwielbiam 2
Opublikowano

jestem za, wprowadzenie nowych map to fenomenalny pomysł, nowe mapy urozmaiciłyby rozgrywkę, a nikt nie ma już ochoty tak dużo grać Mirage, rownież słyszałem, że wielu graczy chce tej zmiany.Myśle ze wprowadzenie tych map zmieni serwer bedzie wieksze zaintersowanie. Gram dość czesto na tym serwerze i widze

ze co raz mniej graczy jest. jest to spowodowane ze wiekszosc graczy nie chce caly czas grac only mirage. Tak wiem ze jest juz serwer gdzie sa inne mapy , ale mysle ze warto tez to wprowadzic na 5v5#3. Wiele graczy mowilo ze po prostu nudzi im sie sam mirage.Chcemy polepszyc aktywnosc serwera bo widze ze jest co raz mniejsza. Przemyslcie to i zrobcie co uwazacie.

Pozdrawiam 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Też jestem za, mirage robi się okropnie nudny, a jeśli zostaną dodane mapy, to myślę, że gra się nie znudzi :D

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Jestem za  Granie Mirage dzień w dzień robi się już po prostu nudne. Fajnie było by dodać może jakiś system głosowania na mapy przed zakończeniem meczu myślę, że odświeży to serwer oraz przyciągnie więcej graczy.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Jako admin tego serwera jestem za. Uwazam ze wiecej map zwiekszy liczbe graczy na serwerzerze, a sama gra bedzie duzo ciekawsza na roznych mapach, najfajniej by bylo gdyby wybor map był poprzez system głosowania. Mam nadzieje ze uda sie.

• Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

Dodamy anubis i ancient na próbę, jeżeli zda egzamin powiększymy pulę map. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.