Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez kolin, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaproponować zmianę granatów z 1/X na granaty, które im bliżej kogoś wybuchną tym mają większą szansę na zabicie. Oczywiście jeśli to możliwe. Ograniczy to RNG na serwerze w postaci tego, że np. stoję za kilkoma ścianami, a ginę od granata, który zadałby mi 1 hp.

Opublikowano

Na Codzie granaty nie są bronią pierwszego użytku, zazwyczaj używasz HE gdy skończyła się amunicja albo chcesz właśnie kogoś zaskoczyć i wrzucić granat gdzieś w jego okolice. 

Dlatego nie jestem za Twoją propozycją, masz pare klas gdzie jest szansa 1/4 na zabicie z granata (Dezerter ma 1/3 nie wiem dlaczego). I nie jest to na tyle duża szansa za zabicie żeby opierać swoją grę na HE. 

Do tego perki są zrównoważone, masz takie gdzie jest 1/X szansy na zabicie, i masz takie gdzie HE bije +int 

Moim zdaniem jeśli chodzi o granaty nie ma tutaj potrzeby do zmian. Ewentualnie z czasem można pomyśleć nad większą ilością granatów w klasach, wtedy Twoja propozycja byłaby potrzebna

• Opiekun CS 1.6 COD 301
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Aktualnie zostało zmienione na 1/5 w klasach więc myślę, że jest to już wystarczający nerf na chwilę obecną. Widać już różnice w częstotliwości zabić z każdym rzuconym granatem

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.