Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacznę może od klasy cygana. Po rozmowie z niektórymi graczami twierdzam że klasa jest ok ale brakuje jej dmg. Proponowałbym dodać 5-7dmg. Nie będzie to przesadne, kdyż np. alkaida ma 7dmg na ak, terrorysta ma 5dmg na ak + chyba podwójne jak strzela kogoś w powietrzu.

Przechodząc do propozycji klas widziałem już pare razy, że ktoś pisze o nudach na serwerze więc rozważenie propozycji paru klas na nowy sezon nie będzie czymś złym. Dodam, że jest to wersja bardzo podstawowa gdyż skupiłem się aby na nazwie klasy oraz głównej umiejętności. Umiejętności dodatkowe, bronie czy status klasy ( zwykła, premium, sp) można się zastanowić po akceptacji.

Replikant : 2klony które odbijają pociski

Twardziel: niewrażliwy przez 4sek

Desantowiec: może 2x zamienic się z przeciwnikiem miejscami użycie na +class jak nakieruje na przeciwnika

Generał: co 10 strzał z karabinu zadaje dodatkowe dmg

Zdrajca: po 5 sekundach może tepnąć się na spawn przeciwnika i wraca po 3 sekundach

Plutonowy: 1/x na wyrzucenie broni przeciwnika

Awanturnik: im mniej hp tym więcej bije

Nekromanta: wskrzesza 2 sojuszników (jak kiedyś medyk)

Ładowniczy: szybsze przeładowanie magazynka

Czekam na opinie graczy oraz być może techników czy da radę wprowadzić takie umiejętności

Opublikowano (edytowane)

Co do cygana się zgadzam, nie ma wgl. dmg.

Klasy też całkiem ciekawe aczkolwiek twardziel może być za mocny.

Edytowane przez thesuspect
Opublikowano
Godzinę temu, OzzyOsbourne napisał(a):

Replikant : 2klony które odbijają pociski

Jako perk spoko bo z klasą jest taki problem że jak przerzuci cię do innego teamu postacie klonów zostają z poprzedniego teamu. 

Opublikowano (edytowane)

Nowe klasy to zawsze fajny pomysł, ale tylko w momencie gdy obecne klasy są zbalansowane, a tak nie jest.

Na serwerze jest dużo klas, ale w tym momencie niektóre z nich nie są dobrze zaprojektowane. Klasy takie jak Joker czy Obrońca są niegrywalne. Warto by się im przyjrzeć zanim zaczniemy dodawać coś nowego.

Co do dmgu - wydaje mi się, że obecnie galil bije około 28 w ciało (mogę się mylić bo dawno cyganem nie grałem). Można by go trochę podbić, ale to max 2-4 dmg dla testu, nie więcej. Według mnie trzeba pozbawiać obecne klasy dmg w broniach, a nie dodawać je innym.

Ogólnie na serwerze jest zbyt dużo klas i perków z +dmg. Damage z broni jest po prostu zbyt duży. Wystarczy, że wylosujesz platyny i możesz osiągać 50-60 dmg w ciało na niektórych klasach co jest absurdem. To jeden z największych problemów serwera w tym momencie.

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 4
  • Właściciel
Opublikowano

Cygan dostanie +4 DMG z galila, jeżeli chodzi o nowe klasy weźmiemy je pod uwagę i wybierzemy coś na nowy sezon. 

Dodatkowy DMG w klasach, to normalne, na każdym codzie są klasy z dodatkowym DMG, a niektóre nawet wręcz opierają się na nim tylko i wyłącznie, przykład Amadeusza. Na nowy sezon planujemy zmniejszyć dodatkowy DMG w każdej klasie jak i perki które bazują na dodatkowym DMG.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.