Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Witam

Chciałbym zaproponować ograniczenie lewitacji spadochronu "parachute", tak jak ma to miejsce na FFA czy DD2. Aktualnie, podczas używania spadochronu, postać opada bardzo powoli, co przy użyciu 2-4 skoków wyskakując z jakiegoś danego obiektu, umożliwia to graczom na długotrwałe swobodne latanie po mapie, bądź nieraz nawet uniknięcie jakichś pocisków, czasem przelatując przez dużą część mapy, co może być frustrujące dla tych, którzy grają standardowymi klasami, rzadko wykorzystują podwójny/potrójny skok, nie znają dokładnej mechaniki "parachute" i wykorzystują w sumie do tego by nie stracić HP i nie mają szansy na skuteczne trafienie przeciwnika. Moim zdaniem, gdyby postać opadała szybciej podczas korzystania ze spadochronu, utrudniłoby to długotrwałe unikanie trafień i pozwoliłoby lepiej zbalansować rozgrywkę. Taka zmiana z pewnością mogłaby poprawić komfort dla tych, którzy jednak nie posługują się często tą mechaniką, a także zwiększyłyby szanse na wygraną dla tych, którzy starają się wyeliminować latających przeciwników. Długi czas zwlekałem by to napisać, ale stwierdziłem że jednak zaproponuję. Piszcie co o tym sądzicie. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

+1

Bardzo słuszna uwaga i nie wiem czemu zostało to zmienione. 

Czasami serwer bardziej przypomina deathrun niż codzika 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Popieram, już o tym pisałem, żeby znerfic te latanie i rozpędzanie się w powietrzu. Zamiast normalnie strzelać się w duelu to łatwo można z niego uciec dzięki skokom i spadochronowi

I kolejny raz proponuję usunięcie podwójnego skoku z vipa, skończy się dzięki temu włażenie na tekstury i kampienie w dziwnych, normalnie niedostępnych miejscach. Unikanie obrażeń też będzie znerfione i duele będą bardziej zależne od umiejętności aimowych a nie tego czy ktoś zapłacił za vipa. 

Wieloskoki powinny być luksusem dla stworzonych do tego klas albo z perku. VIP i tak daje bardzo dużo mocnych bonusów. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Bardzo dobra propozycja, to czasami juz nie przypomina cod-a tylko jakies paralotnie 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dodaliśmy szybsze opadanie ze spadochronu jak ma to miejsce na DD2 czy FFA. 

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.