Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co myślicie, żeby włączyć all talk  podczas całej rozgrywki bo i tak info nikogo nie obchodzi na takim modzie a podczas rozgrywki, w której bierze udział mała liczba osób a na serwerze  przeważają boty to ułatwiłoby  to znalezienie gagadka i przejście do kolejnej rundy. Wydaje mi się, że klimat  rozgrywki będzie o wiele lepszy, kiedy będzie ze sobą można rozmawiać cały czas - to samo dotyczy się czatu tekstowego(info po śmierci można usunąć i zostawić po prostu all  talk).

Kolejnym z  pomysłów jest  to aby odblokować małe mapy w nocy co nadało by rozgrywce tempa, ponieważ póki co biegamy z jakimś ziomkiem we dwoje - troje po wielkich mapach co jest nudzące z botami.

Następnym z pomysłów jest dźwięk na podłożenie bomby lub na pozostały krótki okres czasu do jej wybuchu tj. "zaraz wybuchnie bomba jeeee zabawmy się na całego" czy jakoś tak :D

Dodanie systemu rang jak na bf2 modzie, lecz bez żadnych dodatkowych atrybutów lub jakieś małe nieznaczące.

Postacie, które maja granat w wyposażeniu po otrzymaniu itemu dodatkowego na 1/3  1/5 1/6 z he itp powinny (moim zdaniem) posiadać dwa granaty w momencie otrzymania itemu lub o startu następnej  rundy. np. alkaida postać posiadająca wbudowany granat i 1/3 z niego po dostaniu itemu tajemnice generala np czy jakoś tak  na starcie kolejnej rundy powinien otrzymać dwa granaty oraz skalująca umiejetność powinna przeważać np: mając 1/3 z he wbudowane w postać i item 1/6 z he powinniśmy wciąż mieć 1/3.

Dodać chciałbym jeszcze ,żeby  boty miały troche wyższy lvl

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Nic w sumie do mnie nie przemawia. "All talk" oczywiście przeciw. To że grasz czasem w 2/3 z botami nie znaczy że gdy serwer jest pełen będziesz mówił każdemu kto gdzie jest. Zabije to rozgrywkę, każdą klasę z niewidka można będzie usunąć bo po co skoro każdy Ci powie pośmiertnie gdzie kto jest. 

Małe mapy są wałkowane w kółko, jest opcja tylko małych poniżej 7(lub 8) graczy online. Wtedy w nominacji są tylko małe chyba, że zostaną wykorzystane. Ewentualnym wyjściem jest zmniejszenie limitu na małe mapy bądź dołożenie więcej map. Zachęcam do złożenia propozycji jakie małe mapy dodać na serwer pasujące do coś moda

Ta muzyka to jak już właścicielowi się podoba, dla mnie to trochę przeżytek.

Granaty oczywiście na nie. Jak podales przykład 1/3 jest to i tak wysokie prawdopodobieństwo zabicia. Z TG możesz dostać 1/2 masz jeszcze większą szansę. A wylosujesz 1/6 to trudno sell perk, po to są właśnie różne opcje 1/x by nie było za łatwo. 

Botom dodasz wyższy lewej nie zmieni to nic w ich rozgrywce tylko szybsze nabijanie expa na nich więc też nie 

Opublikowano
10 godzin temu, trapczan. napisał(a):

póki co biegamy z jakimś ziomkiem we dwoje - troje po wielkich mapach co jest nudzące z botami.

Tak, grałem wtedy razem z Tobą. Na serwerze byłem ja, ty i jakiś ziomek na spect. Ja sam wpisałem rtv, ale mapy nie zmieniliśmy, bo potrzeba było jeszcze jednego rtv, a ty jakoś się nie śpieszyłeś, żeby wpisać xD

Resztę już kolega wyżej dobrze opisał.

Jeszcze tylko dodam, że tych małych map jest strasznie mało. W nocy to musowo grać kilka dużych map, bo tych małych jest za mało, żeby w głosowaniu się pojawiły. Blokuje ich oczywiście ta blokada, żeby nie nominować ostatnich tam kilkunastu map. Lepszym rozwiązaniem było dodać oczywiście kilka małych map jeszcze, zamiast zmniejszać tą blokadę, bo teraz jest dobrze ustawiona (w dzień nie są grane ciągle te same mapy). Już podałem kilka razy propozycję małych map, dla leniwych mogę jeszcze raz je rozpisać.

• Właściciel
Opublikowano
W dniu 8.03.2025 o 06:18, trapczan. napisał(a):

all talk 

Nie ma takiej możliwości aby wprowadzić to na COD.

Kolejnym z  pomysłów jest  to aby odblokować małe mapy w nocy co nadało by rozgrywce tempa, ponieważ póki co biegamy z jakimś ziomkiem we dwoje - troje po wielkich mapach co jest nudzące z botami.

Jeżeli jest określona liczba osób, można grać małe mapy (boty nie są w to wliczane)

Następnym z pomysłów jest dźwięk na podłożenie bomby lub na pozostały krótki okres czasu do jej wybuchu tj. "zaraz wybuchnie bomba jeeee zabawmy się na całego" czy jakoś tak :D

Chcesz słuchać dźwięk który był non stop puszczany od 2010r? Odpada

Dodanie systemu rang jak na bf2 modzie, lecz bez żadnych dodatkowych atrybutów lub jakieś małe nieznaczące.

To jest COD, nie BF MOD

Granaty wyjaśnił @  kolin

Dodać chciałbym jeszcze ,żeby  boty miały troche wyższy lvl

Boty są dodane tylko i wyłącznie po to, abyś nie musiał czekać na pustym serwerze aż wejdą inni gracze, nie są brane w jakikolwiek sposób pod konkurencje. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.