Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w planach kupić server i dołączyć do Katujemy.eu

Ale jaki ?

Wybierać :

1. GG+DM

2. Only Dd2/Aztez/Nuke

3. TeamPlay

4. Only Dd2 Bf2 ( Mimo że jest dd2 ale można by go zmienić na dd2 bf2 )

5. 4Fun

6. Capture The Flag

Proszę pisać pod tym postem numerki który server wybieracie :) Potem podsumuję i zobaczę :)

Pozdrawiam :D

Opublikowano

only dd2-bf2 ale dd2 jedno i to samo grac nudne, także mapki różne + bf2 dobra sprawa :)

Opublikowano

Teraz trudno jest jakikolwiek serwer pod cs 1.6 rozkręcić, bo już teraz to każdy się przerzuca na GO. 

Jeśli chcesz stworzyć serwer 'z przyszłością' to polecam stworzyć mod, których jest mało w Polsce. Weź pod uwagę mod GunXPMod, działa to na zasadzie GunGame jednak dostajemy exp który nam się zapisuje. Aktualnie w Polsce są 2 takie serwery i jeden jest full a drugi utrzymuje się po 10+ online co wskazuje że dużo osób się tym modem interesuje. Jeśli potrafisz pisać pluginy itd. to mogę być Twoim 'pomysłodawcą' bo w 2012 roku byłem opiekunem opiekunem najlepszego serwera z tym modem w Polsce. A jeśli nie masz zamiaru tworzyć tego moda to polecam stworzyć mod BaseBuilder, aktualnie w Polsce nie ma takiego dobrego moda a wiem że jest wielu fanatyków tego moda więc gracze by się znaleźli ;)

Opublikowano

Gungame + EXP MOD jestem za tylko nie wiem czy dasz radę go stworzyć, mi i developerowi się nie udało a osobiscie nie mam czasu aby przerabiać cały silnik przykłądowo cod mod. Jeśli nie wypali jestem za Zombie Hell

Opublikowano

Osobiście polecam

GunGame + DM

Z zapisem SQL na poziomy, ciekawie się gra ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.