Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwiazku ze sprawa dot. opiekuna serwera odnosnie jego dzialan tj.Maksowanie obcych klanow proponuje usuniecie tych klanow bo nie uwazam zeby to bylo sprawiedliwe w stosunku do innych graczy i klanow uczciwie utworzonych.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Na moje powinien byc reset i zrobić balans klas. bo tak sa klasy rozwalone ze to dramat jakis. klasy ktore lataja na modulu i sa w 10 sec na respie przeciwnika z 250hp bija z ump tyle co inne klasy np premium z ak 47, juz nie wspomne o komandosie co ma ciche niewidke 1/8 deagl 1/1 kose. Dawno nie grałem na tak słabym balansie klas. Są osoby które maja przegrane 5h a maja 100lvl+ gdzie ja zeby wbic 120lvl potrzebowałem 30h. niezły darmowy exp.

• Właściciel
Opublikowano

Klan, do którego należał Luis, nie jest już jego własnością. Jednak po przeanalizowaniu historii wpłat okazało się, że w 95% to on pokrył całkowite koszty ulepszenia klanu. W związku z tym klan został usunięty, a jego dotychczasowi członkowie pozostają obecnie bez klanu. Co do kwestii balansu – nie rozumiem, w jaki sposób klasy miałyby być niezbalansowane. Na forum nie pojawiły się żadne tematy dotyczące propozycji zmian w balansie, nerfa czy buffa klas. Dodatkowo na samym serwerze gracze zgłaszali, że aktualny balans jest odpowiedni. Jeżeli masz konkretne propozycje zmian, zachęcam do dodania ich w odpowiednim dziale na forum.

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.