Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka luzna propozycja moze cos sie przyjmie 

Policjant

• +30 DMG z Five-Seven oraz ciche kroki
  • [BLOKADY] brak

proponowal bym dodac 1/x z broni +magazynek za killa (mozna zmienic na usp)   moze by sie lepiej klikala

np dodac mu to 

Agent 007

• Masz 1/6 na natychmiastowe zabicie z USP

Mnich

• +10 DMG w HS z kazdej broni, 3 teleporty oraz 1/4 na odrodzenie sie po smierci
  • [BLOKADY] Potrojna Moc, Niespodziewany Cios

zabrac smieszne 10dmg hs/ zamienic na nwm np ciche kroki/dmg

Adrenalina

• Za każdego fraga dostajesz + 20 HP 

dodac magazynek

Kurtka Mysliwego

• Gdy stoisz w miejscu i nie strzelasz masz 5/255 widocznosci

Perk nie dziala dobrze, po zdobytym killu widac postac normalnie gdy sie nie rusza

Porazajace Naboje

• Masz 1/5-7 szansy na zatrzesienie ekranem przeciwnika przy trafieniu

zmienic na przekrecenie ekranu o 180* po czym wraca normalnie (teraz ledwo to dziala)

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Policjant nie, klasa jest wyważona ok jak na darmową. Nie przesadzajmy z tym 1/x 

O mnichu dopiero był temat, jest do dobra klasa, jeśli ktoś potrafi dobrze korzystać z teleportu idzie wykręcać dobre staty

Adrenalina jest od HP, masz przecież rękawiczki grabieżcy 

Z tego co się dowiedziałem kurtka ma właśnie tak działać i nie do pierwszego fraga tylko do pierwszego oddanego strzału (nawet przypadkowego) i tak właśnie działa 

Porażające + nie widać zbytnio przeszkadzania tym perkiem

Opublikowano

Dodałbym od siebie że policjan to faktycznie słaby jest z tą bronią. To 30 dmg więcej spoko ale broń sama w sobie mało celna jest a jak przeniosłem żeby pograć nią to z bliska czasem heada trafić trudno jest. Jeszcze z własnego doświadczenia i opinii innej osoby cyganowi dodałbym + dmg bo ten galil serio strasznie mało bije. Pomijając fakt ktoś powie że jest wystarczająco silny bo ma opróżnienie magazynku ale terrorysta ma wyrzucenie w powietrze i ma +5 do ak gdzie AK samo w sobie ma spory dmg

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 godzinę temu, kolin napisał(a):

Policjant nie, klasa jest wyważona ok jak na darmową. Nie przesadzajmy z tym 1/x 

O mnichu dopiero był temat, jest do dobra klasa, jeśli ktoś potrafi dobrze korzystać z teleportu idzie wykręcać dobre staty

Adrenalina jest od HP, masz przecież rękawiczki grabieżcy 

Z tego co się dowiedziałem kurtka ma właśnie tak działać i nie do pierwszego fraga tylko do pierwszego oddanego strzału (nawet przypadkowego) i tak właśnie działa 

Porażające + nie widać zbytnio przeszkadzania tym perkiem

XD ile grałeś tą klasą, że mówisz o jej "dobrym wyważeniu?" 

Już pisałem o tym Luisowi, że five seven ma za małą szybkostrzelność + ma totalnie randomowy recoil. 

Jestem za zamianą na USP i będzie ok. 

• Zasłużony
Opublikowano

1. Policjant - zmienimy broń na usp

2. Mnich jest wystarczająco mocną klasą w dobrych rękach.

3. Tak jak kolin napisał masz perk rekawiczki grabieżcy

4. Tak @ Dudnes  chciał aby to działało

5. Pomyślimy zobaczymy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.