Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Jest to mój pożegnalny post, mimo że na forum nie byłem aktywny od długiego czasu, myślę że mimo wszystko warto jest się pożegnać za sprawą historii jaką miałem z katujemy. Ponad 2 lata byłem członkiem oraz w późniejszym czasie opiekunem UBT, wydaje mi się że to bardzo długo, bo od czasu mojego sprawowania na tej randze byłem świadkiem bardzo wielu odejść czy to starej administracji forum, czy to członków ubt. Przez te ostatnie 2 lata raz byłem bardziej aktywny, nie raz mniej, natomiast mimo wszystko to kawał czasu, kawał nabytego doświadczenia, bardzo dużo poznanych ludzi i przez zdecydowaną większość czasu dużo owocnej współpracy. Niestety zawsze kiedyś wszystko się kończy i w tym moja przygoda z katujemy. Od pewnego czasu zastanawiałem się nad rezygnacją, jednak pojawiło się dużo rezygnacji, otwarcie rekrutacji i nie chciałem w takim momencie odchodzić, tylko na spokojnie kiedy wszystko się ustabilizuje. Powodem głównym dla czego nie ma i raczej nie będzie mnie już w ubt jest największy i najlepszy właściciel serwera @ BlaDy* . Cóż więcej mówić, odkąd dołączył do zespołu ubt moje relacje oraz chęci zaczęły wygasać, nie ma to jak wjechać na pełnej i zacząć się rządzić. Niestety nie tylko ja mam taką opinie na jego temat, w mojej ocenie na dłuższą metę jeśli dalej będzie sprawował obowiązki w dziale to nie wróżę dobrze przyszłości ubt. Natomiast nie chce tu poruszać żadnej dyskusji więcej na ten temat, po prostu czuję że warto o tym wspomnieć dla czego nie ma mnie już w zespole i jaką opinie ten człowiek ma. Z powodu moim długim stażem w ubt i poczuciem sentymentu chciałem jeszcze raz podziękować za danie szansy głównie starej administracji @ LEGENDAR  i @ dejmano .

Tobie @ Dudnes  również dziękuję za współpracę, na prawdę profesjonalne podejście i bardzo miła i długoterminowa współpraca. Jeśli chodzi o UBT, na moje polecenie następnego opiekuna działu, najlepszym wyborem jest @ Lanek , bardzo duże doświadczenie, sumiennie wykonuje swoją pracę i w porządku chłopak. Na pewno pod jego okiem będzie najmniej pomyłek jeśli chodzi o rozpiski. 

To wszystko z mojej strony. 

Siema!

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 11
  • Uwielbiam 3
Opublikowano (edytowane)

Cóż mogę powiedzieć może i nasza relacja nie była długa, nie znaliśmy się zbytnio i nie zaczęliśmy nawet dobrze tej relacji, to chciałem ci podziękować za ten czas kiedy to siedziałeś jako opiekun ubt i zarządzałeś tym wszystkim mimo, że nie udzielałeś się na forum czy discordzie to szacunek masz od większości tutaj osób, patrząc na naszą relację może i z początku nie okazałem tobie zbytnio tego szacunku ale teraz mogę śmiało powiedzieć, że szacunek miałem do ciebie ogromny, wspomniałeś tutaj o niektórych osobach, nie będę wprowadzać tutaj złej atmosfery bo to jest pożegnanie a nie jakaś skarga ale chce tylko powiedzieć jedno "niewygodne osoby trzeba tępić", czasem po prostu osoby, które były niżej rangami nic się nie odzywały, jednak teraz gdy mają moc to robią wszystko aby im było najwygodniej nie starają się nawet porozmawiać ani wyjaśnić.:peepoRain: Trzymaj się leek i powodzenia.:pepoLove: 

Ps. Co do @ Lanek jestem za tym aby przejął on funkcję Opiekuna UBT, chłopak ma ogromne doświadczenie i ani razu się jeszcze nie spotkałem z tym aby w którymś miejscu popełnił błąd ale czy chęci i siła będą jeszcze na to, to się okażę.

Edytowane przez mooncap
A tak o
  • Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się i mam nadzieje, że do zobaczenia

:mmeowdy_hi:

• Lubię to! 3
Opublikowano

@ Leek  kpisz czy próbujesz wywołać teraz współczucie wśród "starej"/ "nowej" ekipy Katujemy? Bądź zbędne dyskusje?!

Jako nowy członek UBT, od Ciebie jako Opiekuna otrzymałem przysłowiowe "gó**o", więcej wytłumaczył mi @ Lanek

Dobrze, byłeś tu "lata" - starałeś się, wspierałeś rozwój Katujemy, ale co dalej? Gdy byłeś najbardziej potrzebny, wszelkie zapytania itp. musieliśmy kierować "Wyżej"

Jak dla mnie przygniotło Cię to, że @ BlaDy*  wszedł w tę mini społeczność z buta. Zarządził Swoje zmiany i wyznaczył wytyczne. Uwierz mi, lenistwo nie zawsze popłaca i Ty byłeś tego najlepszym przykładem.

Miło, że byłeś z Nami w tej społeczności i za to masz Rangę "zasłużony". Ale Twoje dywagacje na temat postępowania UBT powinieneś zachować dla siebie, choć jak widać zabolało..

z mojej strony tyle, powodzenia

rMk

• Head Admin
Opublikowano

@ Leek ,

Decyzja o Twojej degradacji wynikała wyłącznie z Twojej winy. Brak zaangażowania z Twojej strony oraz zaniedbanie obowiązków były widoczne od dłuższego czasu. Nie miało to nic wspólnego z osobistymi relacjami – potrafię oddzielić sprawy prywatne od służbowych 😉

Przez ponad dwa lata miałeś okazję wykazać się jako Opiekun UBT CS2, jednak w ostatnim czasie Twoja aktywność i podejście do obowiązków pozostawiały wiele do życzenia. Nie można oczekiwać, że stanowisko będzie utrzymywane wyłącznie z sentymentu, zwłaszcza gdy UBT CS2 wymaga sprawnego zarządzania i poświęcenia czasu.

Nie zamierzam wdawać się w niepotrzebne spory – każdy, kto śledził Twoją aktywność w ostatnich miesiącach, widział, jak wyglądała Twoja praca.

Mimo wszystko, jako Administracja dziękujemy za czas, który poświęciłeś na UBT CS2.

Powodzenia!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

wszystkiego dobrego 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.