Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Duża część graczy która uczęszcza na serwerze 5 na 5 #2 zastanawiała się na początku miesiąca (Luty) dlaczego poszedł reset Rangi/topki zostało to przekazane przeze mnie oraz dwóch pozostałych Adminów @  k3pt0_ @  BeneQs , jednak zauważyliśmy iż duża części graczy którzy byli stałymi graczami przestało grać z tego powodu. 
Propozycja jest następująca a mianowicie, żeby "Topa" oraz "Elo" resetowało się po więcej niż jednym miesiącu, ponieważ będzie większy fun i zabawa a także konkurowanie między sobą i gonienie jeden drugiego w Topce lub usunięcie możliwości resetu przynajmniej jednej z wyżej wymienionej rzeczy.
Pozdrawiam.
:katdzieki:

• Dzięki 1
Opublikowano

Popieram. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, reset topki jest na każdym serwerze nie tylko na tym, m.in przez nagrody dla top 3 serwera klik. Więc nie widzę sensu aby nie resetować topek co miesiąc. Co do graczy  niekoniecznie dla tego powodu przestali grać na tym serwerze mogą być to inne powody niż reset topki, resety topki są na dosłownie każdym serwerze jak by nie było resetów co miesiąc to by gracze którzy dużo grają na danym serwerze by mieli po 100k pkt a taki nowy gracz by przyszedł i zobaczył top 3 serwera jak mają po 80-100k pkt to z automatu serwer traci dla takiego gracza wartość grania i próbowania wbić się w topkę.

Opublikowano

@ PsyHo_ 20k jeszcze możliwością jest wbić ale już 40/50k to musiałby każdy mieć wolne 10h co dzień, a taki reset to co trzy miesiące dałby lepszy fun nie tylko w mojej opinii ale w innych też + właśnie taki M#1 M#2 ma slotów więcej + większa ilość graczy. Nie mówię żeby kasować po miesiącu ale np co 2/3.

Opublikowano

@  mefistoOo2000 w tamtym miesiącu na 5vs5 #1 3 osoby wbilo 50k+ a grali niewiele więcej ode mnie, a z tego co widzę na #2 zaczyna coraz więcej osób grać 

Spoiler

image.thumb.png.52a8ae293526bf9077eb965ba33f076c.png

Opublikowano

@ PsyHo_ Pytanie ile oni mają czasu, co robią w życiu i czy mają jakieś inne zajęcie/obowiązki aktualnie, ode mnie propozycja padła na każdym serwerze jest reset ten sam jeśli propozycja nie przejdzie trudno.

• Właściciel
Opublikowano

Reset rankingu jest robiony zawsze ostatniego dnia miesiąca na każdym serwerze, nagradzani są top3, co naszym zdaniem jest motywacyjne do grania. Możemy zwiększyć ilość zdobywanych punktów, aby większość graczy mogła wbić spokojnie 30/50k do końca miesiąca. Przeanalizujemy wyniki z poprzedniego miesiąca i na tej podstawie zmienimy punktację. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.