Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Ruletka - w /sklep koszt 6k$, po wpisaniu na sayu /ruletka koszt 3k$ co do samych bonusów:

• +20% do szybkości   - zmniejszyłbym do 10% te 20 troche za mocno zwalnia
  • +15% do szybkostrzelności
  • +20% HP 
  • Ciche bieganie
  • -$4000  -   dałbym zerowanie do zera aktualnego stanu konta + dźwięk https://pixabay.com/pl/sound-effects/fart-8-228244/
  • -30 HP   - zmiana na -20% HP
  • -20% do szybkości  - to co wyżej do 10%
  • Nieskończona amuniacja
  • 20% mniejsza grawitacja
  • Brak obrażeń od upadku
  • NOWE   Dostajesz 50 monet
  • NOWE  Zestaw granatów + defa + armor
  • NOWE Auto BH
  • NOWE dostajesz 5 fragów do tabeli lub odejmuje 5 fragów
  • NOWE Masz 1 HP

2. Bonusy /sklep 

Spoiler

Zrzutekranu2025-01-17195408.png.04290ec6bdbdbbf3957185d3fc80fcde.png

Zrzutekranu2025-01-17195414.png.f2e2f50a3d07bd3072028f281411ad3f.png

Nie oszukujmy się te bonusy są używane głownie przez vip/svip którzy mają giwery za fryte. Pierwsza strona imo dobra jednak punkt 2 i 3 cena ta sama więc skasowałbym nr 3, a nr 2 zmniejszył do 5k. 

"kapec starej" który jest głownie używany (i jest op)  zmniejszyłbym na 15% i koszt zwiększył do 10k$ tak samo "pas starego" koszt do 10k$ , ruletka dobra cena tylko zwiększyć do 6k jeśli wpiszemy na sayu komende.

Kapeć starej buguje sie na początku rundy i jak wszyscy mają froza na czas zakupu gracz który kupił poprzednio ten bonus może od razu biec i bonus jeszcze zostaje z poprzedniej rundy na 3s jakoś.

3. Bonusowe noże /knife - jak mniemam czas trwania bonusu jest na mapę i tutaj brakuje infa o tym. Po za tym jeśli trwa bonus 25min to kosztowo trochę w dół

•    Katana - 50% mniejsza widocznosc / 1000 800 monet dostęp SVIP - tylko na nożu raczej bo nie wiem szczerze 
  •    Patelnia - 25% mniej otrzymywanych obrazen / 800 600 monet dostęp GRACZ
  •    Tasak - 10% wiekszy DMG + Spowolnienie / 1200 1000 monet dostęp SVIP
  •    Maczeta  - Przeciwnik traci 5hp co sekunde / 1500 900 monet dostęp GRACZ - tutaj kogiel mogiel, jak trafie oponenta? z guna? z kosy? ile trwa sekund ta trutka?
  •    Scyzoryk - 30% Szybsze ataki / 900 600 monet dostęp GRACZ 
  • NOWE Maczuga - HE zadają 25% większe dmg / 400 monet / GRACZ
  • NOWE Bagnet - Ciche bieganie / 1000 monet / SVIP   - działa na kosie tylko

4. Losowanie vipa - aktualnie jest info tylko na sayu, dałbym dla zwycięscy losowania info na środku huda aby dostrzegł

5. Dodanie pare nowych map + blokada ostatnich granych do 8

6. §1.8 Możliwość przebywania na respie / jego okolicach możliwa jest do ustalonego czasu rundy, w tym przypadku: 1:30. Zasada tyczy się tylko strony atakującej.

Jako że 4fun zluźnił bym do 1:15

7. Rozgrzewka - zwiększyć do 1 minuty bo te 30s czlowiek się nie rozgrzeje na większych mapach ;>

8.  Nowe bajery:

- dodanie kolorowego smoke który faktycznie by coś zasłaniał   https://amxx.pl/topic/11477-colored-smokenades/

-dodanie pluginy bad camper/camp meter oczywiście z większym dystansem   https://amxx.pl/topic/219-bad-camper/

- pasek przy reload   https://cs-bg.info/game-cs/mods/amxmodx/plugins/176?utm_source=google.com&utm_medium=organic&utm_campaign=google.com&utm_referrer=google.com

- plugin mała mapa albo automat przy 12 graczach w vote dawało mniejsze mapki

- zamiast /bank który nie wiem co ma celu, dodać /toptime i czasówke w hudzie 

*Nie działa mutowanie/zgagowanie gracza w panelu admina

:mmeowdy_hi:

Edytowane przez camelovy
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Bardzo mi sie to podoba, lecz przede wszystkim nastawiłbym sie na naprawe bugów.

Rank nie ma ujemnych pkt przez to twój rank zależny jest od ilości kili a nie dedów.

Co do tego /sklepu nie raz jest sytuacja że kupujesz daną usługę (kapeć starej) po czym sciaga 6k i tego nie dodajesz.

Boty  w  1 rundzie  po przejęciu masz dgl + usp/glock dodatkowo, wystarczy jedna pestka np w noge a bot pada dostajac pełny dmg jak w głowe (nie za kazdym razem) momentami dodajesz na swoj nick z bota +1dead, a czasem nie ale kili nigdy nie doda.

Mapy, jest podstawa z ffa nic co by pokazywalo ze to 4fun, brak awp, brak ratsów innych, rozne dd2, nuki, 35hp_2, jest wiele ciekawych map ktore dadza fan z gry bo teraz to tylko dd2 dd2snow dd1 west eldo i tak ciagle.

+ panel admina brakuje opcji fotemap

serwer z potencjałem bo ludzi przybywa lecz trzeba sie nim zajac.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Dzisiaj będę wysyłał kolejną listę zmian/poprawek do @ Dudnes
Serwer jest cały czas pod moją obserwacją i widzę, co wymaga poprawek, także zajmujemy się nim non stop, jednak nie chcę też za wiele narzucać na raz Dudnesowi, dlatego staram się robić to stopniowo.
Wyżej wymienione propozycję również uwzględnię w liście, a jeżeli chodzi o mapy, to potrzebuję dnia, aby przejrzeć mapcycle i zobaczyć grywalność.. nie chciałbym dodawać wszystkiego na raz tylko rotować mapami co jakiś czas.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Podpinając się do autora posta chciał bym zaproponować taki skin dla VIP i SVIP grałem kiedyś kiedyś na serwerze na którym były takie skiny i wyglądało to całkiem spoko.

Edit: mini bonus dla ludzi decydujących się na zainwestowanie pieniążków.

https://www.gamemodd.com/cs/skinsplayers/urban/1849-agent-smith-urban-ct.html

Edytowane przez Bloczek
  • Junior Admin
Opublikowano
32 minuty temu, Bloczek napisał(a):

Podpinając się do autora posta chciał bym zaproponować taki skin dla VIP i SVIP grałem kiedyś kiedyś na serwerze na którym były takie skiny i wyglądało to całkiem spoko 

https://www.gamemodd.com/cs/skinsplayers/urban/1849-agent-smith-urban-ct.html

Osobiście jestem sceptycznie nastawiony, co do modeli postaci w grze dla rang premium, aczkolwiek niech ludzie zadecydują.

Temat pozostawię otwarty na 48 godzin, może ktoś będzie chciał coś dodać.

Opublikowano

Moim zdaniem zły pomysł z tym modelem, vip będzie w pierwszej lini strzału

• Lubię to! 1
Opublikowano
11 godzin temu, taczka napisał(a):

Mapy, jest podstawa z ffa nic co by pokazywalo ze to 4fun

Trafna uwaga więcej wariacji by się przydało.

Co do ruletki w sklepie mając 8k kupiłem bonus jednakże nie nic losowało i wyskoczył taki komunikat

Spoiler

Zrzutekranu2025-01-18175257.png.1d8f605d755b6f1691589be8be32cf01.png

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Lista zmian została przesłana do technika.

Dodatkowo poprosiłem o poprawki zgłoszonych błędów.

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.