Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam  mam propozycje aby na U@ (Wiadomość do admina) była podświetlana na jakiś kolor np zielony było by to duże ułatwienie w zauważeniu wiadomości pisanych przez graczy, druga propozycja aby boty nie dostawały paki bo często przedłuża to rundę.

edit: w sumie to nie propozycja a problem znika czasami ekran z monetami rangą i innymi informacjami kilku graczy mi o tym pisało.

Edytowane przez Bloczek
  • Moderator
Opublikowano
33 minuty temu, Bloczek napisał(a):

Witam  mam propozycje aby na U@ (Wiadomość do admina) była podświetlana na jakiś kolor np zielony było by to duże ułatwienie w zauważeniu wiadomości pisanych przez graczy

Możesz sobie kolory sam zmienić w swoim kliencie w  TrackerSchemes.res

• Właściciel
Opublikowano
Godzinę temu, Bloczek napisał(a):

mam propozycje aby na U@ (Wiadomość do admina) była podświetlana na jakiś kolor np zielony było by to duże ułatwienie w zauważeniu wiadomości pisanych przez graczy

Dodany kolor oraz dźwięk na u@

druga propozycja aby boty nie dostawały paki bo często przedłuża to rundę.

Jesteśmy w trakcie testowania tego na classicu, jeżeli przejdzie dodamy na wszystkie serwery.

w sumie to nie propozycja a problem znika czasami ekran z monetami rangą i innymi informacjami kilku graczy mi o tym pisało.

Wystarczy wpisać /hud 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.