Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kozonowicz :)

Loteria - czas na odebranie nagrody bądź przypominajka. W przypadku nieodebrania nagrody ponowna loteria.

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Witam. Niedawno padła propozycja odnośnie lotto (bodajże by dodać dźwięk) ja przychodzę jeszcze z propozycją, by dodać czas na odebranie nagrody lub jakaś przypominajkę, ponieważ podczas gry nie każdy może zauważyć że wygrał loterię. Gdy ktoś nie odbierze nagrody następuje ponowne losowanie. Szczególnie będzie dobre dla nowych graczy którzy wdrażają się w serwer. Mimo tego fajna inicjatywa ze strony graczy że zawsze napiszą żeby dany szczęśliwiec odebrał nagrodę, ale też nie każdy może to zauważyć, ja przyznam szczerze przeoczyłem 1 raz. Ktoś może na chwilę być afk, albo nie zauważyć, warto by było dodać czas na odebranie nagrody albo jakaś przypominajkę na czacie (o ile taki plugin da się stworzyć) :-) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Trudno się nie zgodzić z kozonem :) jak najbardziej za

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.