Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa klasy: Ninja

Opis: na nożu zwiększona grawitacja  i zmniejszona widoczność do 15 lub 20

bronie: p90 +5/10 dmg, deagle

int:0

hp:25

wytrzymka:20

konda:40

Nazwa klasy:Pirotechnik

Opis: po użyciu umiejętności tworzy wybuch w miejscu w które celuje który zadaje 60 dmg + int, czas odnowienia umiejętności 20/30 sekund, 1/4 lub 1/5 na odbicie strzału w głowe

bronie: ump +5 dmg, five-seven

int:5

hp:15

wytrzymka:15

konda:15

Nazwa klasy: Tajny agent/Agent 007/usper

Opis: 1/9 na natychmiastowe zabicie z ups, magazynek po zabiciu, 25% większy dmg w głowe

bronie: usp +15 dmg

hp:20

wytrzymka:0

konda:10

Nazwa klasy: Deagler

Opis: 1/5 lub 1/6 z deagla, 1/7 na wyzerowanie ammo przeciwnikowi

bronie: deagle

hp:30

wytrzymka:10

Nazwa klasy:Piroman

Opis: 1/6 na podpalenie które zadaje np 4x15 dmg + int, 2 granaty nade z których ma 1/3 na podpalenie.

bronie: ak-47, p228

int:5

hp:25

wytrzymka:15

konda:10

Nazwa klasy: Rewolwerowiec

Opis: Zwiększona szybkostrzelność o 20%, 15 hp za killa, magazynek za killa

bronie: Dual elite beretty + 15 dmg

hp:15

wytrzymka:25

konda:20

Nazwa klasy: Berserk

Opis: Po użyciu umiejętności zwiększa się jego dmg i szybkość poruszania o 50% na 3 sekundy (Można dodać wtedy efekt że jest cały czerwony)

bronie:m249 + 10 dmg, glock

hp:40

wytrzymka:20

konda: -10

Nazwa klasy: Seryjny morderca

Opis: ma 2 fale odpychające które zadają 70 dmg + int, za każdego killa dostaje +3 dmg do końca rundy.

bronie:sig 552, five-seven

hp:20

wytrzymka:0

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ninja która ma takie bonusy + niewidka na poziomie 15 czy 20/255 to jest wgl niewidzialna. Widać jedynie kontur postaci . 

Ninja na nie, rozwali to znów ludzi i będzie nerfione

Reszta też do balansu. 

Zamysł spoko jednak balans tutaj gra pierwsze skrzypce a pamiętaj co za dużo klas to też nie jest okej.

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ ramzi_ Nie przesadzaj, mimo wszystko ninja ma mieć grawitke i niewidke na nożu, jak chcesz kogoś zaatakować to musisz zmienić na broń i wtedy cię już widać więc myśle że to fair, zawsze to może być premka a z tego co zauważyłem nie ma takiej klasy, była wcześniej podobna ale miała 1/1 z kosy i całkowita niewidke praktycznie i to było zdecydowanie zbyt op. Ja od balansu nie jestem, podałem tylko kilka propozycji klas, zawsze liczby mogą dostosować jak będzie im odpowiadało, mimo wszystko starałem się nie przesadzić by też nie były zbyt słabe. Nie zgadzam się akurat z tym "co za dużo klas to też nie okej", Własnie moim zdaniem powinno być sporo dobrych klas żeby ludzie mieli duży wybór, dzieki czemu dłużej zostaną na serwerze. Gdy znudzi im się jedna klasa zawsze mogą wtedy skoczyć na inną.

Opublikowano (edytowane)

Ninja odpada z miejsca, niewidki psują rozgrywkę na serwerze - wystarczy komandos, wystarczy Morderca, wystarczą perki, które również tworzą ludzi mało widocznymi/niewidzialnymi.

Nie wiem czy z klasy Pirotechnik nie zrobiłoby się troche lepsze "Wsparcie Ogniowe" natomiast co do reszty klas - na pewno klasy z samym deaglem odpadają, wątpie żeby tym ktoś grał. Klasa która ma glocka? Wydaje mi się, że rusher pokrywa tę klasę choć może i można dodać, na pewno będzie wkurzająca dla obu stron, Tobie, że nie weszło 1/9 i padłeś a jeśli nie wejdzie to mała szansa, że kogoś zabijesz a mnie, że zginąłem po jednej kulce z pistola - raczej 1/x na zabicie powinno zostać przypisane perkom, nie klasom.

Berserk? No nie wiem, jakaś taka :D

Piroman mi się z tych wszystkich klas w sumie tylko podoba. Reszta średnio

Edytowane przez _Chmura
  • Lubię to! 1
Opublikowano

@ _Chmura  Komandos ma zmniejszoną widoczność na nożu z którego ma 1/1, morderca to SP który podczas kucania na niewidce może STRZELAĆ, a ninja którego zaproponowąłem ma miec niewidke na nożu stricte do poruszania się, jak chcesz się strzelać musisz wyciągnac broń, zaproponowałem p90 które nie jest ani zbyt op ani zbyt słabe, i wtedy klasa jest całkowicie odsłonięta, myśle że to najbardziej sensowne rozwiązanie jeśli chodzi o tego typu klase, zawsze można dodac perk który pozwala widzieć niewidzialnych i jakąś klase która ma taką umiejętność, dalej może to być premka, a są lepsze premki od ninji. Dla mnie klasa z niewidką to część coda, jak klasa z minami i rakietami. Była klasa w tym stylu na innym codzie tylko miała m4 jako premka i była po prostu dobra, nic ponad to. Pirotechnikowi zaproponowałem ump który jest najgorszym pmem, na pewno gorszym od mp5, wsparcie ma kilka sekund cld między rakietami a tu masz te 20/30 sekund i inna broń więc myśle że się to równoważy. Uspa, nie glocka, i tak, od zawsze na codach są klasy bazujące na rng, sam lubie choćby takim usperem pograć, piszesz że 1/x na zabicie powinno zostać dla perków, mimo to na serwerze są już takie klasy xd

To wciąz tylko propozycje, zawsze można coś zmodyfikować.

Swoją drogą skoro już rozmawiamy to dawaj, rzuć jakieś fajne propozycje klas, na pewno da to większe pole do popisu dla właścicieli, będą mieli z czego wybierać i brać inspirację.

Opublikowano (edytowane)

Może i są już takie klasy ale to wcale nie oznacza, żeby dodawać ich jeszcze więcej (poza tym, mówię, że moim zdaniem tak powinno być, innych zdanie może się różnić i to jest ok). Niewidka jak już mówiłem odpada, klasa ninja to ulepszony komandos a wydaje mi się, że jest odpowiednio zbalansowany więc takiej klasy nie potrzeba. Ponownie podkreślę, komandosa widać, morderce widać. Ponadto są perki dzięki którym zobaczę niewidzialnych, ale fajnie byłoby przytulić jakieś notatki, platyny, betony niżeli polować na perk Sokole co mapę, żeby w ogóle zagrać przeciw niewidkom. Jeszcze raz podkreślę, jestem na NIE NINJI. Zobacz jaką reakcję wywołała klasa Panda, jeżeli Ci brakuje niewidek to znaczy, że po prostu musisz zacząć grać Komandosem, albo kupić morderce bo z tego co wiem grasz Grabieżcą. Ja już rzucałem propozycję, jak na coś wpadnę to nie zatrzymam tego dla siebie, na pewno się tym podzielę, nie martw się.

Edytowane przez _Chmura
Opublikowano

Szczerze widziałbym klasę z niską niewidką na nożu i kucnięciu, fajna to by była odpowiedź na raszujące klasy.  Aktualnie większość pakuje wszystko w hp i kondycje, w celu wbicia się w 5 , a taka klasa czekała by sobie w cieniu aż się wystrzelasz, zmienia z noża na broń i strzela ci w banie. 

Cichy zabójca:
Broń: m4 i usp
Cechy: Niska niewidka podczas  kucania z wyjętym nożem, strzelanie w plecy x2 obrażenia, podwójny skok.

Klasa taktyczna wymagająca odpowiedniego timingu .

Opublikowano

Też myślałem o klasie 

Kucacz, niewidka na kosie tylko podczas kucania ale przeczytałem forum i niewidki nie mają racji bytu na chwilę obecną... Kolejna klasa premium? Spójrz w top15 same premki. Jedyna sensowną kontra na premki moim zdaniem to komandos, co nie jest proste bo też trzeba chociaż trochę ogarniać.

Ninja odpada ale jak chcecie proszę bardzo ale będzie jak z bodajże pandą że ludzie nie będa chcieli tej klasy. Niewidek na serwerze jest wystarczająco 

Opublikowano

Za reapera taką klase dodać, aktualnie  reaper nie ma dużej popularności.  A taki ,,cichy zabójca", mógłby fajnie namieszać.

Opublikowano (edytowane)

Klasa na nożu i kucnięciu? Nie chcę wyjść na takiego co wszystko krytykuje ale to będzie kampienie na MAXA! Wczoraj wieczorem graliśmy na 3 ludzi, którzy grali mordercami, admina nie było więc kampili na respie, co rundę innych miejscach na kucaka i czekali aż przyjdziemy (kampili mając cele). Dzisiaj rower nazwał mnie nudziarzem i nakazał grać komandorem, wnioskuję, że to tylko dlatego, że nie jestem za niewidkami na Cod Modzie. Jeżeli nudziarz to ten, który nie bawi się dobrze z niewidkami na Cod Modzie to fakt, jestem nim. A niżej propozycja klasy, tak żeby nie wyszło, że jestem nudny...

7 godzin temu, GameRek napisał(a):

Swoją drogą skoro już rozmawiamy to dawaj, rzuć jakieś fajne propozycje klas, na pewno da to większe pole do popisu dla właścicieli, będą mieli z czego wybierać i brać inspirację.

Propozycja zajefajnej klasy! Myślę, że grywalność tą klasą wskoczy  na maksa! Mianowicie klasa Super Premium (statystyki do ustalenia)

Nazwa: Bomba [SP]

Bronie: MP5, Deagle, HE

Opis: 10+ dmg z MP5, 1/2 na natychmiastowe zabójstwo z HE, widzi niewidzialnych, rakieta zadająca 60 dmg + INT (1 na rundę).

Edytowane przez _Chmura
  • Przykro mi 3
Opublikowano

,,Dzisiaj rower nazwał mnie nudziarzem i nakazał grać komandorem, wnioskuję, że to tylko dlatego, że nie jestem za niewidkami na Cod Modzie."~  Wnioskowałem po tym że od kilku sezonów te same klasy są wybierane i expione, co z biegiem czasu staje się nudne.  A jak dałem luźną propozycję nowej klasy, to odrazu czarne myśli. Fajnie byłoby zagrać klasami, z nowymi cechami. Powyższa klasa  która przedstawiłeś będzie myśliwym v2 przed nerfem., czyli dużo hp i raszowanie z mp5, czyli ta sama historia. Klasa cichy zabójca miałaby inny gameplay, dawałaby coś nowego i znalazłby się ktoś kto by nią grał.  Nie każdy skupia się podczas gry na rashowaniu i zdobyciu najwięcej killi, ale również są tacy co lubią się skradać i  grać z ukrycia.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem za klasą agentem 007 i deaglerem, brakuje takich klas. Lubiłem grać komandosem przed zmianami, teraz 1/8 to za mało. 

Żeby taka klasa miała sens i szanse w późniejszych etapach, musi mieć wbudowany bezlik ammo. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Vezovi napisał(a):

Jestem za klasą agentem 007 i deaglerem, brakuje takich klas. Lubiłem grać komandosem przed zmianami, teraz 1/8 to za mało. 

Żeby taka klasa miała sens i szanse w późniejszych etapach, musi mieć wbudowany bezlik ammo. 

Też uważam,że komandos powinien dostać jakiegoś buffa. Obniżenie jednostki widzialności z 75/255 na chociażby 50,55/255 albo wprowadzenie 1/6 z deagla( deagl ma 7 ammo a tu 1/8 trochę przeczy) bądź bezlik ammo ale tylko na deaglu. I fajnie jakby zmieniła się tendencja premek, obecnie w top15 ( chociażby lv) same premki lataja. 

Edytowane przez ramzi_
Opublikowano
11 godzin temu, Vezovi napisał(a):

Klasa Hazardzista/Rewolwerowiec/Szczęściarz:

Int: 0
Hp: 15
Wytrz: 5
Kond: 10
Broń: Deagle 
Cechy: 1/6 na zadanie losowego efektu deaglem ( podpalenie, zatrucie, zatrzęsienie ekranem, zamrożenie, rozbrojenie z amunicji, itp) +10 dmg z deagle. 

Jak wejdzie 1/6 to z puli efektów będzie losowany efekt

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Rowerr napisał(a):

Klasa Hazardzista/Rewolwerowiec/Szczęściarz:

Int: 0
Hp: 15
Wytrz: 5
Kond: 10
Broń: Deagle 
Cechy: 1/6 na zadanie losowego efektu deaglem ( podpalenie, zatrucie, zatrzęsienie ekranem, zamrożenie, rozbrojenie z amunicji, itp) +10 dmg z deagle. 

Jak wejdzie 1/6 to z puli efektów będzie losowany efekt

Fajnie to brzmi, ale co mi z zatrzęsienia ekranem czy trutki, jak muszę wywalić 2 magazynki w chłopa, który ma 200hp+, i to zanim on mnie zdejmie z automatu bijąc mi hity po 50. 

Ja to widzę 2 warianty:

Broń: Deagle +10dmg (+INT)

1/6 na zadanie losowego efektu podpalenie, trucie, zamrożenie, spowolnienie. 

Przynajmniej będzie skalowanie obrażeń i będzie szansa kogoś zabić na wyższych levelach. 

Drugi wariant:

Deagle i 1/6 na natychmiastowe zabicie + bezlik ammo. 

Chociaż szczerze jestem bardziej za klasą z USP, jak w temacie + bezlik ammo. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rozumiem że te propozycje to kolejna klasa premium? Bo czytam i po bonusach tak stwierdzam. Bezlik+ Perk to się tworzy klasa OP zbyt OP.

Drugi wariant odpada moim zdaniem 

• Właściciel
Opublikowano

Nowa klasa z pewnością pojawi się za REAPER'a, być może dodamy również kilka darmowych.

Dowiedziecie się bliżej resetu / nowego sezonu. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.