Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry. Wychodzę z propozycją odnośnie już napomnianego wcześniej zapotrzebowania na klasę premium/super premium. 

Kiedy zaczynałem grać na COD modzie klasa Amadeusz była klasą premium - w późniejszych latach stała się ona darmowa. 

Klasy jak Reaper pewnie są super, nie wiem bo nie grałem natomiast można byłoby zrobić normalny przelicznik INT'a do DMG i stworzyć Amadeusza jako klasę premium, która tę klasę zamieni. 

Ludzię uwielbiają grać MP5 na CoD modach, więc jestem przekonany, że przypływ kaski będzie się zgadzał! 

Nie ukryję, że z czasem klasy się po prostu nudzą i brakuje czegoś świeżego, czym ludzie będę chętnie grali i czerpali z tego przyjemność. 

Mogłoby się wydawać, że taka klasa będzie miała super balans, bo będzie musiała iść w INT z czego będzie albo wolna, albo będzie miała mało HP więc stosunek zabójstw do śmierci powinien być satysfakcjonujący żeby zabijać przeciwników i żeby jednak też trochę ginąć, żeby nie było jak KAT, że klasa to totalny CZOŁG.

@EDIT

Amadeusz nie ma tego samego przelicznika który jest w informacji, wyjaśniam bo już pytano mnie na serwerze o co mi chodzi. W tym temacie macie post od @ Dudnes jak wygląda obecny przelicznik:

Edytowane przez james0v
  • Właściciel
Opublikowano

Amadeusza raczej zostawimy w darmowych klasach, aby osoby, które nie chcą inwestować pieniędzy w serwer, miały możliwość wyboru.

Amadeusz jest jedną z bardziej grywalnych darmowych klas.

Jak zazwyczaj robimy przy resecie, z grupy premium eliminujemy klasę, która radziła sobie najsłabiej, i wprowadzamy nową. Jeśli macie propozycje dotyczące nowych klas, możecie je składać w dziale z propozycjami.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.