_Chmura Posted September 17, 2024 Share Posted September 17, 2024 (edited) Dobry wieczór. Wnoszę o usunięcie Pandy z serwera już teraz, wystarczyła chwila rozgrywki i już odechciewa się ludziom grać na serwerze. Po pierwsze Nie można mieć żadnego innego perku niż sokole oko, żeby nie zabiła gdzieś przypadkiem z nienacka ta klasa. Po drugie, niech tylko ta klasa dropnie jakieś notatki kapitana, czy inny perk który uniemożliwi zabicie jej przez draśnięcie i od razu dziękujemy, quit i jakiś dobry film jest oglądany. Po trzecie, żeby wydropić ten perk trzeba wiele monet co też idzie za tym, że klan się nie rozwija. Po czwarte, na serwerze dosłownie się lata mając VIP'a + kupno skoków, wystarczy odbić się od ziemi co jakiś czas z kondycją powyżej 70 nie masz szans na uchwycenie tej klasy Po piąte, klasa jest klasą premium 4.50zł na tydzień, tego będzie od CHOLERY, zero przyjemności z gry. Jak wkurza komandor 1/1 awp to chociaż widzisz, że biegnie i do Ciebie strzela, tej klasie stwarzasz też zagrożenie. A jak biegniesz i nagle dźga Cię coś niewidzialnego nożem wywołuje totalnie inną reakcje niż jakakolwiek klasa OP. To niesprawiedliwe, że 8 osób było za tą klasą i została dodana gdzie na serwerze gra naprawdę MNÓSTWO osób, które będąc na forum na pewno nie byłoby za tą klasą. MÓWIĘ STANOWCZE NIE DLA NIEWIDZIALNOŚCI NA TYM SERWERZE - Tego jest za dużo! @EDIT Zawsze mnie bawiło, jak ktoś pisał, że na niewidkę jest kontra w postaci obrońcy XDDD Pewnie, ja teraz przerzucę lvl, zostawie swoje ulubione klasy i będę grać Obrońcą. Edited September 17, 2024 by james0v 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted September 17, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted September 17, 2024 24 minuty temu, james0v napisał(a): Po pierwsze Nie można mieć żadnego innego perku niż sokole oko, żeby nie zabiła gdzieś przypadkiem z nienacka ta klasa. Po trzecie, żeby wydropić ten perk trzeba wiele monet co też idzie za tym, że klan się nie rozwija. Spoiler Miłego expienia. :) + Błąd na klasie Panda, przed chwilą dropnął mi perk Zestaw kamikadze, którego mogłem użyć. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 18, 2024 Owner Share Posted September 18, 2024 Panda na papierku nie wydaje się mocną klasą, ma 1hp więc wystarczy seria na ślepo żeby ją zabić. Podejmie dzisiaj decyzję z opiekunem w sprawie tej klasy. 9 godzin temu, fr0zen napisał(a): Błąd na klasie Panda, przed chwilą dropnął mi perk Zestaw kamikadze, którego mogłem użyć. Dodałem do listy blokad perkow dla Pandy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Liczę na wypowiedzi większej ilości graczy co do klasy Panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOMBWUAJARZ Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 (edited) Jeśli chodzi o klasę panda, w obecnej chwili jest ona dość irytująca, ponieważ jest to coś nowego, na klasie powinny zablokowane być wszelakie perki które dają możliwość przetrwać więcej niż 1 strzał, np Notatki kapitana, klasa nie posiada cichych kroków więc jest możliwość ją łatwo namierzyć, jak na moje klasa może na razie zostać, ale z zablokowaniem poszczególnych perków Edited September 18, 2024 by BOMBWUAJARZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaQStiC Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Dla mocnych graczy bedzie mocna dla slabych slaba, ja naleze do tych drugich i jakos rewelacyjnych wynikow nie osiagam. Mozed na malych mapach owszem, ale na wiekszych nie odczuwam aby byla OP. Kazda klasa moze byc dobra, badz bardzo dobra bo to zalezy od gracza. Tak jak 1/1 z AWP gdzie przy wyjadaczach takich jak BOMBWUAJARZ jest OP. Mnie tam to ani grzeje ani ziembi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beertool13 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Panda jest przesadzona i strasznie irytująca, niech będzie chociażby troszeczkę widoczna, bo naprawdę się ciężko gra przeciwko tej klasie skoro ona całkowicie jest niewidoczna a kroki wszędzie słychać ciągły rusz jest na mapie i ciężko wywnioskować, że to akurat panda leci, dużo ludzi się denerwowało wczoraj więc ludzie którzy nie grają na serwerze chyba głosowali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martusiaa Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 (edited) Panda do nerfa zostawić tak jak jest ale żeby było że perk sokole oko widzi ją i klasa obrońca bo to przesadzone gracz ma notatki kapitana i żadna klasa ani perk nie widzi ten postać i ten gracz ogarnia gierkę robi takie staty że nowym graczom lub stałym graczom odechciewa się grać + dezerter do poprawy też 2 mapy zagrane a 0 tepniecia się na resp wroga !!! @ Panda41 Moim zdaniem ta klasa do wyrzucenia bo każdemu się odechciewa grać z taką klasą niezbalansowaną rozumiem hajs bo zarobek na tej klasie ale jak macie takie coś robić to wyrzucie darmowe klasy i zróbcie serwer 301 z samymi premkami bo jak ma to wyglądać że premki teraz są lepsze niż darmowe i niektórym graczom się odechciewa grać z takimi osobami bo to co za sens grać klasą z niewidką robić staty 15:0 a drugi gra darmowa klasą i ma 0/15 to logiczne że się wk**** i pójdzie na inny cod mod który jest mega zbalansowany przemyślcie to sobie bo jak macie tak robić to za niedługo z czasem będziecie grać z samymi botami na serwerze a 0 normalnych graczy bo pójdzie każdy na inny cod mod gdzie jest balans klas :) Pozdrawiam i może to zmienicie żeby się lepiej grało bo jak ma to tak wyglądać to nie widzę przyszłości tego coda z graczami jedynie że 1 osoba i dużo botów Edited September 18, 2024 by Martusiaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chmura Posted September 18, 2024 Author Share Posted September 18, 2024 (edited) Cytat Panda na papierku nie wydaje się mocną klasą, ma 1hp więc wystarczy seria na ślepo żeby ją zabić. To nie chodzi o to, że ta klasa może być OP choć taka będzie zawsze jak ktoś lepszy zacznie nią grać. Chodzi o to, że to jest ponad przeciętnie wkurzające kiedy zabija Cię coś, do czego nie możesz strzelać BO TEGO NIE WIDZISZ, kompletnie zabija satysfakcje z gry i wole mieć staty 0:15 gdzie zabija mnie widzialna postać klasą OP jak Komandor czy Kapitan itd... bo wiem, że mogę też im zabrać HP, też do nich postrzelać. Niżeli 0:15 razy dźgnięty nożem gdzie nagle, biegnę sobie i mnie nie ma, ani strzelaniny ani satysfakcji. Dziwne, że pozytywnie wypowiadają się tylko Ci gracze, którzy grają tą klasą. Domyślam się, że to jest FUN kiedy zabijasz kogoś z kosy na niewidce i ktoś traci cierpliwość - stąd niechęć do usunięcia tej klasy bo ludzie uwielbiają patrzeć jak ludzie tracą cierpliwość, coś jak trolle. Prosiłem ludzi, którzy grają na serwerze do wypowiedzenia się pod tematem ale po prostu wiele z nich nie jest forumowymi użytkownikami, grają dla samego serwera i mega ciężko jest kogoś przekonać, zeby wbił na forum, zakładał konto potwierdzał maila tylko po to, żeby napisać, że klasa Panda jest do wyrzucenia bo psuje rozgrywkę. @ BaQStiC Nie chodziło mi tylko odnośnie tego tematu, bardziej chodziło o to, co mówią na serwerze. :D Edited September 18, 2024 by james0v Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaQStiC Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 1 godzinę temu, james0v napisał(a): Dziwne, że pozytywnie wypowiadają się tylko Ci gracze, którzy grają tą klasą. Domyślam się, że to jest FUN kiedy zabijasz kogoś z kosy na niewidce i ktoś traci cierpliwość - stąd niechęć do usunięcia tej klasy bo ludzie uwielbiają patrzeć jak ludzie tracą cierpliwość, coś jak trolle. Ja tak nie napisalem a nia gram. Dla mnie mozna usunac zmienic etc... jak jest to gram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu. Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Panda powinna trafić do smietnika jeszcze dziś, i te osoby/osoba która wpadła na taką klase również. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-c- Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Jakby może chociaż była minimalnie widoczna typu cień pod nogami albo coś, ale tak to jest to toksyczny design, dla ludzi niczym walka z wiatrakami i tyle. Playerbase raczej przez to też jak nic tylko w górę po dodaniu takiej klasy :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chmura Posted September 18, 2024 Author Share Posted September 18, 2024 (edited) Jakiekolwiek nerfy nie wchodzą w grę. Tyle propozycji klas a tu pyk, niewidka wjeżdża. Klasa jest do absolutnego śmietnika. Cień da tyle co antyperspirant prostytutce w upał - fruwając na serwerze wystarczy się odbić od ziemi to ciekawe jak ten cień zobaczysz gdzie zewsząd napieprzają do Ciebie inni ludzie. Zmniejszanie widoczności też jest bez sensu bo od razu klasa upodabnia się do komandosa, który jest bezpłatny. Ja rozumiem, że zarobek przyjdzie z Pandy, ale odejdzie z innych klas bo ludzie pójdą na inne serwery. Najlepsze jest to, że nikt tam nie przerzuca lvlu na te klasę bo to bez sensu, ludzie kupują sobie to gó**o a jak ktoś dostanie oko sokoła to wracają do swoich klas i czekają aż perk padnie albo na zmianę mapy, i wracają do niewidek. TOTALNIE rozpieprza grę i jak ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, wyzwiskami, OP klasami tak niewidki szargają nerwy że głowa mała. Proponuję wzmocnienie reszty klas P lub SP jeśli chcecie przypływ gotówki bo klasami oprócz Myśliwy, Komandor, Kapitan nikt nie gra, czasem widzę Al Kaide, ale to ze dwie osoby grają. Edited September 18, 2024 by james0v 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloooo Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Klasa do wyrzucenia, pzdr :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 (edited) W związku z wieloma głosami niezadowolenia podjęliśmy decyzję o wycofaniu klasy Panda z naszego serwera. Serwer od zawsze był i będzie prowadzony z myślą o graczach, dlatego też powstał konkurs, i dostaliście możliwość zagłosowania, klasa Panda dostała najwięcej głosów i została wprowadzona. Reagując na odzew wycofujemy klasę Panda. Osoby, które kupiły dostęp do tej klasy albo zakupiły przeniesienie expa, mają możliwość wybrania dowolnej klasy na okres tylu dni, na ile kupili Pandę, a Ci którzy przenieśli level mają za darmo tą usługę na dowolną klasę, w tym temacie zostanie dziś wieczorem otworzony specjalny temat, w którym się zgłosicie. Edited September 18, 2024 by Panda41 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Twoja propozycja została przyjęta! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts