peRM ? Posted September 13, 2024 Donor Share Posted September 13, 2024 Cześć :D Przychodzę z taką propozycją... Co wy na to aby dodać taką "zabawę" kto pierwszy ten lepszy :D Chodzi tutaj bardziej o to że co jakiś czas na środku ekranu pojawia się kod do przepisania, i kto go pierwszy przepisze dostaje np.. trochę honoru oraz expa Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chmura Posted September 13, 2024 Share Posted September 13, 2024 Widziałem takie coś na innym serwerze. Nie pamiętam jaki miało to efekt ale czasem jak wyskakuje /loteria (co moim zdaniem jest odpowiednikiem Twojej propozycji) to na CoD modzie za dużo się dzieje, żeby przepisywać coś z ekranu. Chyba, że ktoś już jest jako obserwator. Ja bym po prostu dał tę loterię raz na mapę bo chyba działa tak, że albo admin albo opiekun może to tylko odpalać. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozonowicz :) Posted September 13, 2024 Share Posted September 13, 2024 Podobny wątek dodałem o tym w kwietniu, a jeszcze wcześniej był poruszany temat w styczniu który niestety musiałem przeoczyć i propozycja została przyjęta Z czasem myślę że to zostanie dodane, na razie jest pełne skupienie na klasach/buffach/nerfach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 15, 2024 Owner Share Posted September 15, 2024 Aktualnie została dodana loteria więc powiedzmy że ona jest zamiennikiem takich zabaw i wydaje nam się dużo lepszą opcją, COD jest mega dynamiczny i przepisywanie słów z ekranu może być średnim rozwiązaniem, niemniej jednak możemy spróbować w przyszłości, aktualnie mamy mocny focus na balansie klas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 15, 2024 Owner Share Posted September 15, 2024 Twoja propozycja została przyjęta! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts