Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz
Staż na forum : ponad 4 miesiące
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 3 - 6 godzin
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7
Dlaczego ty? : Możecie uważać, że mając 14 lat jestem nieodpowiedzialny itp. Ale staram się jak tylko mogę abyście zauważyli, że cały czas staram się pomagać w rozwijaniu sieci. Jestem osobą : Pomocną, Kulturalną, Od pewnego czasu nie mam już z nikim konfliktów i nie zamierzam mieć. Będąc moderatorem chciałbym przede wszystkim pomóc w rozwijaniu sieci oraz zrobić porządek na forum i go utrzymywać. Chciałbym wam również pokazać, że nie jestem jakimś zwykłym 14latkiem, który ma wywalone na wszystko i chce jakąś rangę. Ja chcę wam udowodnić też, że potrafię przyłożyć się do powierzonego mi obowiązku jakim np. będzie Moderator. 
Znajomość IPB [0/10] : 7

@@ Po raz kolejny tłumaczę tym co myślą, że jak bym dostał tam moda to bym odszedł. Nie, nie odszedłbym po prostu jak już pisałem w skardze na mnie złożyłem tam podanie ponieważ chciałem zobaczyć i doszkolić się w IPB. Sieć była nowo co powstała więc szanse miałem duże. 

@@2 Z tego co mi wiadomo podanie mogę składać co 5 dni. 

Opublikowano

Nie

- Inna sieć nie wypaliła?

- zbyt często te podania

- Nie widzę Cię w tej roli

Opublikowano

Według mnie nie masz nawet po co składać podań na wyższą rangę niż posiadasz. Wpływa na Ciebie masa skarg, a do tego doszła ta akcja z podaniem o moderatora na innej sieci. Moim zdaniem powinieneś zająć się tylko i wyłącznie serwerem JB a inne serwery jak i pracę moderatora/ubt sobie odpuść. Jestem na nie.

Opublikowano

Ja na Nie

-Chciałeś odejść

-Częste podania za częste

Człowieku myśl trochę ile tych podań jeszcze dodasz?

• Lubię to! 1
Opublikowano

również jestem zmuszona dać, NIE, powody podali powyżej ale trzeba mieć trzy argumenty to tak:

- za dużo było skarg na Ciebie

- jakoś nie widzę Cię w tej roli (niestety)

• Właściciel
Opublikowano
podanieodrzucone.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.