Jump to content
Dudnes

Przejmowanie botów - Zagłosuj!

Boty  

21 members have voted

1. 1. Czy mamy dodać opcję przejmowania botów?

• TAK
      12
    • NIE
      9

Recommended Posts

• Owner

Witam!

Od dłuższego czasu przewija się temat dotyczący botów, a właściwie ich przejmowania. Ostatnio dodaliśmy taką opcję, jednak część

graczy była niezadowolona, więc została ona tymczasowo wyłączona.

Aby definitywnie zakończyć ten temat i podjąć odpowiednią decyzję, postanowiliśmy utworzyć ankietę, w której zagłosujecie, czy chcecie mieć przejmowanie botów na serwerze, czy też nie.

Zapraszamy do głosowania!

Osobiscie jestem na nie.

Po przejeciu bota wiadomo gdzie jaki gracz sie znajduje i latwo mozna podac info dla teamu.

Plus pytanie czy jak przejme bota czy exp i rank sie wlicza mi na konto? Czy zabitego gracza w ranku minusuje? 

Pewne jest że perk traci wytrzymalosc gdy gram botem to pamietam.

Jak wygląda sprawa np sapera gdy nawale 3 miny czy po przejeciu umka sie odnawia? 

Tak samo misje beda 2x latwiejsze jesli sie zaliczaja na moje konto.

• Like 1

Zamiast przejmowania botów, można byłoby dodać wyrzucanie ich, fundowanie im coś w stylu "relog", ponieważ często jest tak, że bot się zbuguje w jakimś miejscu z paką i schowany kręci się w kółko, trzeba czekać aż czas rundy przeleci i wtedy dopiero zaczynamy następną.
Odnośnie samego ich przejęcia to mam te same pytania co przedmówca z uwagą, że zabicie dobrego gracza wiąże się z tym, że choć na chwilę rozgrywka będzie się toczyć pomiędzy niższymi lvl-ami a tak, no lify przejmują bota i kontynuuacja wycinania mniejszych lvl-i trwa. Od ponownej rozgrywki w tej samej rundzie są klasy i perki.

• 2 weeks later...
  • Owner

W ankiecie większość osób jest na tak, jednak podjęliśmy decyzję, że nie dodamy przejmowanie botów. Takie rozwiązanie są dobre na serwery typu ffa, na codzie działanie jest dość inne ze względu chociażby na exp, klasy czy perki. 

Jeżeli dotrzemy odpowiednio balans klas na serwerze bo aktualnie skupiamy się mocno na tym, wtedy spróbujemy znaleźć jakieś inne rozwiązanie na boty. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.