Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Boty  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dodać opcję przejmowania botów?

• TAK
      12
    • NIE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam!

Od dłuższego czasu przewija się temat dotyczący botów, a właściwie ich przejmowania. Ostatnio dodaliśmy taką opcję, jednak część

graczy była niezadowolona, więc została ona tymczasowo wyłączona.

Aby definitywnie zakończyć ten temat i podjąć odpowiednią decyzję, postanowiliśmy utworzyć ankietę, w której zagłosujecie, czy chcecie mieć przejmowanie botów na serwerze, czy też nie.

Zapraszamy do głosowania!

Opublikowano

Osobiscie jestem na nie.

Po przejeciu bota wiadomo gdzie jaki gracz sie znajduje i latwo mozna podac info dla teamu.

Plus pytanie czy jak przejme bota czy exp i rank sie wlicza mi na konto? Czy zabitego gracza w ranku minusuje? 

Pewne jest że perk traci wytrzymalosc gdy gram botem to pamietam.

Jak wygląda sprawa np sapera gdy nawale 3 miny czy po przejeciu umka sie odnawia? 

Tak samo misje beda 2x latwiejsze jesli sie zaliczaja na moje konto.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zamiast przejmowania botów, można byłoby dodać wyrzucanie ich, fundowanie im coś w stylu "relog", ponieważ często jest tak, że bot się zbuguje w jakimś miejscu z paką i schowany kręci się w kółko, trzeba czekać aż czas rundy przeleci i wtedy dopiero zaczynamy następną.
Odnośnie samego ich przejęcia to mam te same pytania co przedmówca z uwagą, że zabicie dobrego gracza wiąże się z tym, że choć na chwilę rozgrywka będzie się toczyć pomiędzy niższymi lvl-ami a tak, no lify przejmują bota i kontynuuacja wycinania mniejszych lvl-i trwa. Od ponownej rozgrywki w tej samej rundzie są klasy i perki.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

W ankiecie większość osób jest na tak, jednak podjęliśmy decyzję, że nie dodamy przejmowanie botów. Takie rozwiązanie są dobre na serwery typu ffa, na codzie działanie jest dość inne ze względu chociażby na exp, klasy czy perki. 

Jeżeli dotrzemy odpowiednio balans klas na serwerze bo aktualnie skupiamy się mocno na tym, wtedy spróbujemy znaleźć jakieś inne rozwiązanie na boty. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.