Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fisha

"Czy kiedykolwiek ...?" Pytanie na dziś 14/08/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Za młodu jasne ze tak. A co zrobiłem? Wiadomo, siedziałem cicho jakbym nie wiedział o co chodzi :kekl:

• Lubię to! 5
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Zwykle albo coś zepsułem lub zjadłem coś czego nie powinienem i zwalałem to na starszego brata a on też najczęściej zwalał coś na mnie 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Przypomina mi się jedna zabawna sytuacja, gdy nadupiona musiałam wrócić do domu jak miałam 17 lat, a dom był zamknięty. Wpadłam więc na pomysł, aby podstawić drabinę i wejść przez okno, bo było akurat otwarte u brata w pokoju. Plan i wykonanie 10/10. 
Następnego dnia brat dostał opie**ol, że nadupiony już nawet przez okno wchodzi zamiast przez drzwi. Słysząc to siedziałam ciuchutko, a bratu film się urwał i uznał, że może faktycznie wchodził nawalony przez okno i nie pamięta :leonardo: 

Przyznałam mu się dopiero x lat później, że dostał opierdul za mnie :kappa:

• Lubię to! 2
  • Haha 5
Opublikowano

Pewnie przy stłuczeniu jakiegoś naczynia lub innej szkody, ale nie pamiętam już xd

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zawsze za dzieciaka lubiłem zaczepiać swojego o 4 lata starszego brata. Po czym mnie uderzył jakoś lekko ,albo popchnął czy obezwładnił,a na końcu szedłem do mamy mówiłem ,że to on mnie pierwszy zaatakował ,ale później z biegiem czasu brat stał moim najlepszym przyjacielem 😂❤️

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Premium
Opublikowano

Były przypadki gdzie zwalało się na brata, aczkolwiek nigdy nie umiałem dobrze kłamać, że tego nie zrobiłem tylko mój brat i wychodziło zawsze na mnie. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pewnie że tak, zbicie ekranu w telewizorze ciupagą :D

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Na starsze kuzynostwo, bo braci dostałem od losu po 18 latach życia, ale  za każdym razem za dzieciaka zganiałem na starszych kuzynów, sytuacji było mnóstwo.. 

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Jak mamełe sie wkur** to nie ma że tamto, musisz byc sprytny

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Dużo było takich sytuacji ale większości nie pamiętam. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.