Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Na imię mam Ernest, jednak większość osób, jak i rodziny zwraca się do mnie drugim imieniem, czyli Daniel, żyje sobie w Koszalinie, a pochodzę ze Szczecina. 

Mam 26 lat, interesuję się wszystkim po trochu właściwie, bo moje zainteresowania to dość rozbudowane drzewo. Jednak wierzchołek tego drzewa to ex aequo Informatyka, transport/ szeroko pojęta branża logistyczna oraz kryminalistyka, mam plan pisać raz na jakiś czas artykuły takie jak ten - Szlakiem Historii Kryminalnych - "Król Życia".

Prywatnie jestem tatą mojej 7-mio letniej gwiazdeczki oraz (jeszcze) narzeczonym, w przyszłym roku zmienię status żonatego.

Pracuję w handlu, chociaż to trochę za mało aby określić czym się zajmuje, bo zajmuje się też kwestiami logistycznymi takimi jak rozładunek towaru wózkiem, przyjęcie towaru, kompletowanie zamówień oraz sprzedażą bezpośrednią.

Pewnie, gdyby nie fascynacja logistyką dzisiaj byłbym gdzieś na morzu, bo ukończyłem kierunek Technika nawigatora morskiego, co ma niewiele wspólnego z moim aktualnym zajęciem.

Także śmiało mogę powiedzieć, że minąłem się z powołaniem w szkole.

W Counter-Strike gram od wielu lat, z wieloma przerwami..  ostatnio mnie wzięło na sentymenty i gram sobie na Cod Modzie, aczkolwiek nie wykluczam zajrzenia na inne serwery.

Więcej nie będę się rozpisywał, bo to nie ma sensu.

Do zobaczenia na serwerach. 😁

Edytowane przez krayN
  • Lubię to! 8
Opublikowano

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i odwiedzisz nasze serwery.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz poniżej.

katujemy_tiktok.webpProfil TikTok

katujemy_steam.webp Grupa Steam

katujemy_discord.webp Serwer Discord

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.