Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To był sen o powrocie do lat 90tych, gdzie technologia wyglądała inaczej. Ciekawy był

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Śniło mi się, że zostałem carem Związku Slowisnskich Kotublik Twinkowych 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Ostatnio śniło mi się rozmowa z córką, nie pamiętam o czym, oraz jak jechałem do jakiegoś wypadku jako strażak xD

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja niestety nie pamiętam co jadłem na śniadanie a co dopiero sen :jasperfajeczka:

Dziury na bani :mlkfajrant:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Śniło mi się, że uwaliłam egzamin ze statystyki i rachunkowości  :katlubieto:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Swoje stare czasy w których byłem przegrywem:itsok:

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja za dużo horrorów oglądam później mi się śni ,że jestem w horrorze albo że mnie gonią Zombiaki 😂

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Nie mam snów albo ich nie pamiętam. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Tej nocy śnił mi się niestety mój były, ale dwie noce wstecz… śniło mi się że zapitalałam przez połowę Czwy na wózku inwalidzkim na koncert Szopena, na którym jak się okazało trzeba było się odziać w suknie bankietowe. Na szczęście rozdawali takie na miejscu :dogeKEK: Po koncercie była prowadzona lista obecności, na podstawie której każdy otrzymywał drobne upominki. Byłam mocno zniesmaczona, gdy otrzymałam karmę dla psa i dokonałam szybkiego dilla z mężem kumpeli za herbatniczki w czekoladzie, które akurat uwielbiam :Sheepo: 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Rzadko mam sny, prawie wcale.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.