Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Rudzia

"Jak radzisz ...?" Pytanie na dziś 28/06/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p5.png.7c5d26f6d58c7356653b221a8aa09aae.png

Jak radzisz sobie z konfliktami w relacjach?

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 3
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano
9 minut temu, mooncap napisał(a):

Staram się je neutralizować od razu, ponieważ nie lubię konfliktów

:plus1:

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie potrafię się długo gniewać ,więc staram się w miarę szybko uspokoić sytuację 🌞

• Lubię to! 5
Opublikowano

Najczęściej ogarniam sytuację nie ma co się kłócić tylko trzeba żyć w zgodzie, a jak nie to bomba na banie i to tyle. 

• Lubię to! 5
Opublikowano (edytowane)

W każdej sytuacji staram się załagodzić konflikt i szybko zmienić temat.

Edytowane przez Kacpperek
  • Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Próbuje załagodzić/uspokoić sytuacje, i jeśli coś jest z mojej winy to nie zgrywam pajaca.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Rozwiązujemy go najlepiej jak najszybciej. Chłodna głowa, twardy...

• Lubię to! 5
  • Inwestor
Opublikowano

Staram się w ogóle unikać konfliktów, ale jak już jest jakiś, to próbuję go neutralizować, a jak druga strona tego nie chce, to olewam gościa :okok:

• Lubię to! 6
  • Legenda
Opublikowano

Nauczyłam się przede wszystkim rozmawiać, to raczej klucz do załagodzenia jakiegokolwiek konfliktu. Mimo tego do rozmowy potrzeba dwóch osób, dlatego jeżeli widzę ton kłótni lub słowa, które są poza granicami, to najzwyczajniej dalsza konwersacja jest zakończona i do porozumienia nie dojdziemy. 

• Lubię to! 5
  • Legenda
Opublikowano

Nie mam już czasu i chęci na takie sytuacje więc staram się unikać takich, jak już dochodzi do tego, to rozmowa, zrzucić co na wątrobie siedzi i siema.

• Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano

Raczej unikam konfliktów, ale jeśli taki się nadarzy to staram się zachować spokój i wyrozumiałość. Rozmowa kluczem.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Zawsze podchodzę z chłodną głową i opanowaniem do każdej sytuacji, w przypadku kłótni staram się w jak najlepszy sposób znaleźć rozwiązanie na załagodzenie 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Rozwiązując konflikt masz szanse aby rozpocząć kilka innych konfliktów dlatego nie ma sensu odrazu go rozwiązywać szczegolnie z @  dianka.  ona dziwne rzeczy chce żebym robil Japonkom 🤣🤣

Opublikowano

Zależy, ja głównie wyczekuje az dana osoba bedzie w stanie porozmawiac pod warunkiem ze sama jestem spokojna, no i kluczowa rozmowa bez krzykow, toksycznosci

• Lubię to! 4
Opublikowano

zależy od skali

raz mało mnie to obchodzi

raz przegadam po ludzku

a czasem znajomosc się urywa na dłuższy czas / na stałe 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.