Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość TenTypM.

Cześć.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś i chociaż miałeś odwagę napisać, zostawcie mu rangę admina chłopak widać że jest godny tej kandydatury, każdy na błędach się uczy, więc wiem że takiego błędu już nie popełni. Pozdrawia bezuczuciowa. hehe :)

Opublikowano

Nie wiem, co o tym mysleć...Ten FFA wygląda, jakby był z innej planety, nie pasuje do nas...A co do admina zostawcie, przyda się ktoś doświadczony

Opublikowano

Witam z powrotem,w  głębi duszy wiedziałem ze jesteś z nami cały czas, bo widziałem cię na serwerach. Wiem czemu zrezygnowałeś i to była zbyt pochopna decyzja, byłbym zadowolony gdybyś wrócił na DD2 gdzie jest przeprowadzana szybka rekrutacja na admina

Opublikowano

Sam bywam teraz na FFA i banuję przez stronkę ile mogę, bo admini naprawdę tak nie radzą sobie :> Dobrze, że wróciłeś :D

Opublikowano

Jak dla mnie możesz zostać na tej posadzie, ogarnięty jesteś. Chciałeś tylko pomóc. Witaj z powrotem !

• Właściciel
Opublikowano

Witaj z powrotem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.