Nieznany Posted June 12, 2024 Share Posted June 12, 2024 (edited) Co wprowadzić?:Dogrywka gdy wypada wynik 15-15 Dodatkowe informacje / screenshot:Screen Edited June 12, 2024 by Nieznany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanky Posted June 12, 2024 Share Posted June 12, 2024 Jestem za, brzmi dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZupencjaAmino Posted June 13, 2024 Share Posted June 13, 2024 Ciekawa propozycja, na pewno dałoby to więcej satysfakcji dla graczy, nie raz widziałem prowokacje ludzi którzy byli w wygrywającej drużynie, dochodziło do remisu i potem zaczynały się walki na chacie kto był lepszy. Jestem ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjeyZ Posted June 13, 2024 Share Posted June 13, 2024 (edited) Osobiście uważam, że jest to świetny pomysł, i urozmaicenie rozgrywki. Jestem ZA :) Edited June 13, 2024 by KenjeyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 15, 2024 Owner Share Posted June 15, 2024 Niestety ale aktualnie jest to niemożliwe. Zbyt wiele pluginów mamy dostosowanych pod określona liczbę rund. W przyszłości weźmiemy to pod uwagę, gdy sytuacje z cs2 się ogarnie i byle jaki Update nie będzie rozwalał całego serwera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 15, 2024 Owner Share Posted June 15, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts