Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień matki z DL1:HACKERSMAN:

Edytowane przez Nieznany
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Assasin’s Creed Odyssey - Przekabacenie siostry Aleksiosa wraz z mamą na dobrą stronę, albo zabicie matki przez córkę na oczach Aleksiosa i stoczenie z nią walki. Niestety przez głupotę, przez złe dialogi które wybierałem zabito matkę i stoczona walkę z siostrą która była w zakonie. Potem przez całą grę chciałem zagrać ponownie ale się rozmyśliłem i zostało jak zostało. Jakbym ja przekabacił, inne zakończenie gry + siostra Kasandra dołącza do mojej załogi. 

Gosia ?!  

Polecam kiedyś wrócić i zagrać również povem Kassandry, walka z Alexiosem daje też wyśmienite wrażenie 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano (edytowane)

może nie jedna misja ale większość misji z Wiedźmin 3 Dziki Gon z dlc Krew i Wino lub pierwsza ta misja z Gta Sa gdzie sie rowerem jechało z  Big Smokiem itd lub misja z gta 5 gdzie sie ten dom Martina Madrazo wyciągarką burzyło :ouwa:

Edytowane przez nahh.
  • Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Lego Star Wars The Complete Saga: Walka z Imperatorem i Wyścig ścigaczy na Tatooine

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

całkiem sporo tego, ciężko wybrać 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Osobiście wybrałabym scenę na Wyspie Mgieł, moment, w którym Geralt myślał, że Ciri leży martwa w chacie krasnoludów. Ewentualnie dodatek Serce z Kamienia, czyli wesele z Shani i bratem Olgierda 

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Call of Duty 4: Modern Warfare - scena nuklearna która pozbawiła życie członków USMC oraz ostatnia misja z Imranem Zakhaevem.

Far Cry 3 - uratowanie przyjaciół z rąk Citry, to chyba najlepszy moment jaki zapamiętałem w grze.

GTA:SA - konfrontacja z Big Smoke

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Całkiem sporo tego jest, ciężko mi wybrać jeden.

GTA Vice CIty - konfrontacja z Diazem
GTA San Andreas - Konfrontacja z Big Smokiem
Ostatnia misja w GTA 4
Końcówka The Walking Dead Season 1 oraz Brothers a Tale of Two Sons
Lądowanie na plaży Omaha w Medal of Honor Allied Assault
Zakończenie Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie pamiętam misji ale coś z gry mojego dzieciństwa Rocket & Clank 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.