Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Adik

"Jaki był Twój...?" Pytanie na dziś 26/05/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p2.png

Jaki był Twój najgorszy zakup?

• Lubię to! 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Vectra C- nigdy więcej opla. 2 tygodnie po zakupie dziura w tłoku, naprawa w okolicach 10k +/-, ciągle szma*a się psuła.
Łącznie wsadzone z 16k a ta dalej się psuła.

Sprzedałem w pi*du za 5,5k XD

:tfu: na opla 

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Inwestor
Opublikowano

Raczej nie mam za sobą najgorszego zakupu, zawsze staram się przemyśleć kilka razy zanim coś kupię, natomiast jeśli chodzi pod uwagę względy awaryjne, to jedynie raz, telewizor 55 cali qledowy, który kupiłem ok 1,5 roku temu, po roku użytkowania zaczął widnieć czarny pas na wyświetlaczu lecz aż tak póki co jeszcze nie przeszkadza w użytkowaniu, jakoś do tej pory nie zmierzyłem się do tego by odesłać na gwarancję i w sumie ten post mi o tym przypomniał, by się tym zająć xd

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Zdecydowanie kupilem uzywany rower trek session 8 na olx, ale po tygodni złamała mi sie w nim rama, i sprzedałem go -2k <3.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

W sumie nie miałem takowego lecz kupiłem sobie iPhone’a 14, po czym stwierdziłem że jest taki sam jak 13 i przepłaciłem z 400 złoty więcej za telefon. To jest nauczka że czym większy model nie oznacza, że lepszy. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Tn'y bo zniszczylem po 6h

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Na ten moment nie przypominam sobie by takowy był, może jeszcze wszystko przede mną :D

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Łóżko z materacem z allegro. Opinie świetne, tanie, super. BIERE. Po miesiącu zamawiałem nowe bo się zaczęło rozjeżdżać <3

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Pad od PS5 który leży zakurzony od prawie roku xD

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.