fr0zen Posted May 21, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted May 21, 2024 Co wprowadzić?: Nowe RSy na czerwiec. Dodatkowe informacje / screenshot: Przedstawiam paczkę RSów mojego autorstwa, w paczce znajduje się: 17 przyciętych utworów z wyciszeniem na końcu; Czas trwania RSów 11-15 sekund (15 sekund trwa 1 RS, większość 12/13); Tracklista: David Guetta OneRepublic - I Dont Wanna Wait DEOEN - JBL Dj Killer David Tango - PAPI GIGI DAGOSTINO BOOSTEDKIDS - SHADOWS OF THE NIGHT (GIGI DAG MIX) Hemp Gru - Wlasnie tak INDEB - Antidotum sanah - Srubka Row Babicze - Lekko chycony AREES - Lets Go Disturbed - The Sound Of Silence (CYRIL Remix) Edyta Geppert - Szukaj mnie (VAYTO REMIX) Kizo x bletka BOOMBOO Majki - BABANAGA Tenzen x Bałdys - Gejsza Zeamsone - 4 RANO (WOJTULA REMIX) SENTINO - BADMAN GUZIOR - LAPIE OKAZJE Odsłuch -> *LINK DO ODSŁUCHU NA YT* RoundSoundy sprawdzone na serwerze, wszystko działa jak trzeba, polskie znaki zostały usunięte z nazw utworów, a w paczce znajduje się gotowiec do wrzucenia na serwer. Download: https://megawrzuta.pl/download/92be76348dd2124ac067eedb6a1d1f87.html Do czerwca jeszcze jest trochę czasu ale postanowiłem napisać tą propozycję z wyprzedzeniem, więc jeśli piosenki wybrane przeze mnie nie będą odpowiadać to śmiało proszę składać propozycje utworów w tym temacie. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted May 26, 2024 Owner Share Posted May 26, 2024 Mamy już praktycznie gotową paczkę na czerwiec, kilka utworów z twojej propozycji na pewno trafi na listę, dziękujemy! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted May 26, 2024 Owner Share Posted May 26, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts