archie Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Co wprowadzić?:Blokadę komendy status w konsoli dla graczy bez uprawnień administratora. Dodatkowe informacje / screenshot: Wielu cheaterów wchodzi na serwer grając na wspomaganiu i wpisują status w konsoli żeby zobaczyć czy jakiś admin ich nie spectuje. Myślę że bardzo ułatwiłoby to pracę dla administracji serwerów. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted May 11, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted May 11, 2024 Komenda jest potrzebna by uzyskać SID podejrzanego gracza, którego zamierza się zgłosić na forum. Dla mnie bezsens, jestem na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm:)ey Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 +1000000 Większość chłopa nie ma spectlisty tylko wpisują status co 2 min i nagle grają legit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CounnteR Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 (edited) Powiem tak. Zablokowanie tej komendy utrudnia zgłaszanie graczy na forum przez graczy bez uprawnień - co za tym idzie - Zgłaszanie graczy na forum straci sens. Jestem zwyczajnie na NIE Edited May 11, 2024 by CounnteR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted May 12, 2024 Owner Share Posted May 12, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts