Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?: Blokada na zeusy.
Dodatkowe informacje / screenshot: Wiele osób kampi w jednym miejscu z zeusami przez całą rundę żeby zdobyć jednego killa a rundy nie wygrać, w większości przypadków prowadzi to do przedłużania rund. Po pewnym czasie staje się to strasznie irytujące oraz uciążliwe i mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona przez innych graczy.
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na NIE 
Zeus w jakiś sposób jest dodatkowym elementem w grze i nie widzę powodu, żeby go usuwać. Faktycznie czasem można kogoś wyczekać, aczkolwiek na powtarzające się oraz nadmierne kampienie jest punkt w taryfikatorze, do którego jako admin powinieneś się stosować. Podobnie można kampić z innymi broniami, kosą etc, dlatego nie widzę w tym sensu.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jeśli gracz nadmiernie kampi należy go ukarać tak jak jest to uiszczone w taryfikatorze  kar oraz regulaminie. Blokując jakąś broń nie pozbędziesz się kampienia... A uświadamiając kogoś, że robi źle może się nauczy i tyle. Poza tym administracja jest od tego, by pilnować graczy i ich uświadamiać o błędach, które popełniają.
Jestem na NIE

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.