NoU Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 Co wprowadzić?: Poprawić zamiane miejscami Dodatkowe informacje / screenshot: najczęsciej jak ktoś ma zamiane to z terro tepa gościa z paką 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiQu Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 Najczęściej to tepa mnie kiedy wydam 10k na ekwipunek i mam dobrą moc. to jest losowe i akurat, że gość z paką jest teleportowany to przypadek i nie wiem czy da się to zmienić jakoś i czy w ogóle warto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted April 28, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted April 28, 2024 2 godziny temu, NoU napisał(a): najczęsciej jak ktoś ma zamiane to z terro tepa gościa z paką Tak, ale jak takie sytuacje były to często CT przegrywało, bo wszyscy w jednym miejscu siedzieli Z tego co wiem to randomowo losuje kogo przerzuca. Technicznie może i by dało radę to ogarnąć, ale imo niewarto. W końcu to losowe moce, serwer do gry 4FUN, a nie TP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoU Posted April 28, 2024 Author Share Posted April 28, 2024 (edited) ile jest razy tak, że 3-4 razy tempa tą samą osobę z 7, też by można jakoś to zmienić Edited April 28, 2024 by NoU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 30, 2024 Owner Share Posted April 30, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts