Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat bo widzę że tu każdy uważa mnie teraz za osobę tą "złą".

Zrobiłem tylko swoją sieć, nie zrobiłem nic na przekór sieci.

1. Serwery mają autorskie pluginy wykonane przeze mnie, więc mam do nich prawo i nie mam obowiązku ich upubliczniać.

2. Nigdy na serwery nie wgrywam, wgrywałem plików *sma a na pewno nie autorskich.

3. Nic nie skasowałem z serwerów, możecie sobie "backup'y" robić.

4. "Aven, blondas", nie jest u mnie na forum, więc proszę nie wchodzić nie pisać jakiś bezsensownych tematów, bo mnie to nie interesuje, to że ma konto to niech sobie ma...

Więc nie piszcie głupot że ja pokasowałem wszystko z ftp, bo docierają do mnie pewne informacje, szczerze nie obchodzi mnie to no ale za plecami tak oczerniać nie zanając prawdy.....

Do czasu jakiego jeszcze byłem na forum " V@ , Administratorem ", ja się zajmowałem serwerami i wszystkie *sma trzymałem i trzymam na komputerze, dudusiowi to "chyba" nie przeszkadzało, a bynajmniej nic mi na ten temat nie pisał.

Mam nadzieję że ten temat nie zostanie skasowany jak moje pozostałe posty!!!!

http://screenshooter.net/102444059/knwlres

To tyle.

Opublikowano

Widzie że wypowiem się jako pierwszy. Nikt nie uważa cię za osobę złą miałeś prawo odejść z sieci, aby założyć własną działalność w internecie i nikt nie ma ci tego za złe, a ja życzę ci powodzenia. Jeśli chodzi o serwery masz rację serwerowe paczki były robione przez ciebie wiec nie masz zadnego obowiązku ich udostępniać jeśli nie masz na to ochoty.  

Jeśli chodzi o SMA nie wiedziałem że ich nie usuwałeś, ale nikt wcześniej nie powiadomił z administracji że wgrywałeś pliki na serwer bez sma bo jak sami wiemy wystarcza amxx. Gdybym to wiedział nigdy bym nic takiego nie napisał, a tak skąd miałem wiedzieć po prostu nie było sma wiec pomyślałem ze zostały usunięte. 

Dobrze i cieszę się że w końcu ktoś uświadomił nas co się z tymi plikami stało. 

2. Ci co uważają cię za najgorszego, to szczerze powinieneś mieć w nich wyjebane bo każdy ogarnięty wie ile zrobiłeś dla sieci i jaką osobą jesteś. 

3. Jeśli chodzi o Blondassa nie wiem co się z nim dzieje ale mam go głęboko w 4 literach. 

4. Jeśli chodzi o temat z nim na waszej sieci napisany przez ojca, sam byłem temu przeciwny co z resztą widać było na SB podczas rozmowy z Kasią, Litle i chyba Szybkim Ninja. 

5. Twoje posty i tematy na pewno nie będą usówane i nie wiem po jaką cholerę ktoś to robił.

Opublikowano

Ja powiem tylko jedno, nie wiem co to jest to całe SMA, od początku była puszczona fama na forum, że Play odszedł i skasował SMA na złość, wyjaśniłeś nam to teraz, a ja Ci ufam...Oczywiście, każdy może założyć własną sieć i nikt tego nie ma Ci za złe..Kto skasował Twój post? Nie wiem, nie ja...Życzę powodzenia w sieci

• Legenda
Opublikowano

Nie wiem czy wgrywałeś sma czy nie ale cs go dd2 chyba sam się nie zepsuł ? wszystko samo się usunęło z ftp ? i nie wiem czy napisałeś te pluginy czy nie może i klasy i perki na codach ale prawie wszystko co jest na serwerach znajdę w internecie nawet te graficzne combo co jest na codzie mogę nawet podać linka :) co do klas utrudniłeś nam, pracę przy serwerach gdyż nie udostępniłeś sma .

Opublikowano

Nie wiem czy wgrywałeś sma czy nie ale cs go dd2 chyba sam się nie zepsuł ? wszystko samo się usunęło z ftp ? i nie wiem czy napisałeś te pluginy czy nie może i klasy i perki na codach ale prawie wszystko co jest na serwerach znajdę w internecie nawet te graficzne combo co jest na codzie mogę nawet podać linka :) co do klas utrudniłeś nam, pracę przy serwerach gdyż nie udostępniłeś sma .

Ty czytać nie potrafisz? Napisał, że to są jego autorska wykonana praca i NIE MA OBOWIĄZKU udostępniać tego wam. 

Ps. Jeśli się tak znasz to wystarczy, że widzisz co jest na serwerze a napisanie od podstaw klas i perków to żaden problem. O ile się orientowałem Play zajmował się serwerami cs 1.6 a nie go. 

EDIT: 

Po co miał udostępniać .SMA jak on żadnego zysku nie ma z tego? Piszę pluginy aby mieć zysk z tego więc w czym masz problem? 

Jakby chciał rozwalić to by rozwalił całe katujemy a nie jakiś serwerek, popsuliście to zrzucacie winę na niego ;] 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to Ty dobrze wiesz, że od początku Cię lubię i szanuje ;) Jesteś bardzo spoko kolesiem, tylko szkoda że ci co poszli z Tobą nagle stali się tacy 'toksyczni' i spinają dupy o wszystko. Powodzenia ziomuś w prowadzeniu swojego projektu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.