Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Proponuję wprowadzić znów boty, z tego względu, że od 2-3 dni grając po kilka godzin dziennie nie widziałem ponad 10-12 osób. Większość czasu grało tylko około 8 osób (nawet wieczorem) i rozgrywka była strasznie żmudna. 

Kilka osób na serwerze jest już za tym samym.

2. Gdyby już były boty, wprowadzić automatyczne zakończenie rundy gdy wszyscy gracze zginą. Uniknęło by się w ten sposób patrzenia jak grają same boty. Widziałem to na innym serwerze kiedyś i bardzo fajnie to działało.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jeżeli byłaby możliwość automatycznego zakończenia rundy w momencie gdy zostają same boty miałoby to sens. Ale gdy nie będzie takiej opcji wtedy powrót botów jest bezsensowny 

Moim zdaniem

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie do końca bezsensowny. Ludzie jak widzą, że jest z 12 osób (gdzie np połowa to boty) to i tak wejdą na serwer bo jest się z kim strzelać i jakiś tam exp wpada. A jak jest pusty serwer to kto ci dołączy i będzie czekał z 5-10min aż dołączy kolejna osoba? Potem grasz we 2-4 osoby i też jest lipa i albo te osoby wychodzą i idą na inny serwer gdzie jest więcej ludzi albo po prostu wracają dopiero na serwer za godzinę dwie jak będzie z minimum 10osób.

Poza tym zauważyłem wczoraj jak grałem, że gdy były 3 albo 4 osoby na serwerze to nie dostawałem wgl expa za zabójstwo. Także grałem biegałem i nic z tego nie miałem oprócz fragów do rankingu xd

Opublikowano
42 minuty temu, NieMamPomyslu napisał(a):

Jeżeli nie dostawałeś EXP'A bo dlaczego tego nie zgłosiłeś do administracji aby rozwiązać problem ?

Jeżeli nie dostajesz expa, to znaczy że nie ma 4 osób na serwerze - tak to działa tutaj. 

Co do botów jestem na tak, swoje uzasadnienie napisałem obszernie w Ankiecie Diesela 

• Właściciel
Opublikowano

W ostatnim tygodniu aktywność graczy spadła bardzo mocno i to nie tylko na tym serwerze ale na pozostałych również. Postanowiliśmy przywrócić boty, aktualnie jest ich 6. W momencie, gdy serwer będzie pełny zostanę one wyrzucone, nie będą już zajmowały miejsca fizycznie jak wcześniej przy pełnym serwerze. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.