Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano (edytowane)
Co wprowadzić?: Witam, przychodzę z propozycją dodania kredytów/waluty serwerowej, można by było za nie kupić np. kolorowy nick, jakiś tag przed nick itp.,
 można by było nimi grać w ruletkę, blackjacka, i np. była by możliwość obstawienia drużyny która wygra rundę/mecz. Myślę ,że było by to fajne urozmaicenie rozgrywki na serwerze 
tak jak było to za czasów serwerów CS:GO, jeśli była by możliwość wprowadzenia myślę ,że wpłynęło by to pozytywnie na serwer.
Dodatkowe informacje / screenshot: (-)
Edytowane przez Majstersztyk
  • Lubię to! 7
Opublikowano (edytowane)

Jestem za  .Proponował bym Jackpota  jak za cs:go  niskie srednie i wysokie stawki 

Edytowane przez MR_SajiMonEk
  • Lubię to! 3
Opublikowano

+1 Trzeba przywrócić społecznościówki do czasów świetności CS:GO

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zastanowiłabym się jedynie nad tym obstawianiem drużyny co rundę. Wszystko inne - bardzo w porządku. Jestem na TAK 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Kolorowe nicki oraz tagi przed lub po nicku; spoko opcja, patrząc na to, że była to nieodłączna część serwerów cs;go jest to dobry pomysł aby wprowadzić to też w życie serwerów cs2. Dodatkowo myślę, że gracze by mogli rywalizować o coś jeszcze niż tylko TOPKI. -- jak najbardziej na tak 
Co do ruletki oraz podobnych minigierek na serwerze, też jestem na tak. Często zdarza się sytuacja w której "entry fragger" z jakiegoś teamu polegnie za szybko i musi czekać na odrodzenie w między czasie mógłby sobie zakręcić jakąś ruletką bądź coś w tym stylu.
Obstawianie drużyn za $ lub coiny: Też jestem na tak, dodatkowa aktywność, lecz tutaj trzeba pomyśleć nad dobrym systemem działania.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie sharp nie jest na tyle rozwinięty niestety, obecnie moglibyśmy dodać jakieś bety/ruletkę na $ ale to raczej mija się z celem. Osoby, które posiadają VIP'a mają nadmiar $ więc dla nich korzystanie z takich dodatków nie miałoby sensu. Mamy na uwadze przywrócenie store w którym będzie można kupować wymienione wyżej rzeczy, lecz potrzebujemy jeszcze trochę czasu na to. 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.