Jump to content
Majstersztyk

Propozycja - Dodanie kredytów/waluty serwerowej

Recommended Posts

Co wprowadzić?: Witam, przychodzę z propozycją dodania kredytów/waluty serwerowej, można by było za nie kupić np. kolorowy nick, jakiś tag przed nick itp.,
 można by było nimi grać w ruletkę, blackjacka, i np. była by możliwość obstawienia drużyny która wygra rundę/mecz. Myślę ,że było by to fajne urozmaicenie rozgrywki na serwerze 
tak jak było to za czasów serwerów CS:GO, jeśli była by możliwość wprowadzenia myślę ,że wpłynęło by to pozytywnie na serwer.
Dodatkowe informacje / screenshot: (-)
Edited by Majstersztyk
  • Like 7

Kolorowe nicki oraz tagi przed lub po nicku; spoko opcja, patrząc na to, że była to nieodłączna część serwerów cs;go jest to dobry pomysł aby wprowadzić to też w życie serwerów cs2. Dodatkowo myślę, że gracze by mogli rywalizować o coś jeszcze niż tylko TOPKI. -- jak najbardziej na tak 
Co do ruletki oraz podobnych minigierek na serwerze, też jestem na tak. Często zdarza się sytuacja w której "entry fragger" z jakiegoś teamu polegnie za szybko i musi czekać na odrodzenie w między czasie mógłby sobie zakręcić jakąś ruletką bądź coś w tym stylu.
Obstawianie drużyn za $ lub coiny: Też jestem na tak, dodatkowa aktywność, lecz tutaj trzeba pomyśleć nad dobrym systemem działania.

• Like 2

• Owner

Aktualnie sharp nie jest na tyle rozwinięty niestety, obecnie moglibyśmy dodać jakieś bety/ruletkę na $ ale to raczej mija się z celem. Osoby, które posiadają VIP'a mają nadmiar $ więc dla nich korzystanie z takich dodatków nie miałoby sensu. Mamy na uwadze przywrócenie store w którym będzie można kupować wymienione wyżej rzeczy, lecz potrzebujemy jeszcze trochę czasu na to. 

• Like 5
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.