Majstersztyk Posted April 2, 2024 Donor Share Posted April 2, 2024 (edited) Co wprowadzić?: Witam, przychodzę z propozycją dodania kredytów/waluty serwerowej, można by było za nie kupić np. kolorowy nick, jakiś tag przed nick itp., można by było nimi grać w ruletkę, blackjacka, i np. była by możliwość obstawienia drużyny która wygra rundę/mecz. Myślę ,że było by to fajne urozmaicenie rozgrywki na serwerze tak jak było to za czasów serwerów CS:GO, jeśli była by możliwość wprowadzenia myślę ,że wpłynęło by to pozytywnie na serwer. Dodatkowe informacje / screenshot: (-) Edited April 2, 2024 by Majstersztyk 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_SajiMonEk Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 (edited) Jestem za .Proponował bym Jackpota jak za cs:go niskie srednie i wysokie stawki Edited April 3, 2024 by MR_SajiMonEk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm:)ey Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 +1 Trzeba przywrócić społecznościówki do czasów świetności CS:GO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupac Posted April 8, 2024 Woman Share Posted April 8, 2024 Zastanowiłabym się jedynie nad tym obstawianiem drużyny co rundę. Wszystko inne - bardzo w porządku. Jestem na TAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noWAYson Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 Kolorowe nicki oraz tagi przed lub po nicku; spoko opcja, patrząc na to, że była to nieodłączna część serwerów cs;go jest to dobry pomysł aby wprowadzić to też w życie serwerów cs2. Dodatkowo myślę, że gracze by mogli rywalizować o coś jeszcze niż tylko TOPKI. -- jak najbardziej na tak Co do ruletki oraz podobnych minigierek na serwerze, też jestem na tak. Często zdarza się sytuacja w której "entry fragger" z jakiegoś teamu polegnie za szybko i musi czekać na odrodzenie w między czasie mógłby sobie zakręcić jakąś ruletką bądź coś w tym stylu. Obstawianie drużyn za $ lub coiny: Też jestem na tak, dodatkowa aktywność, lecz tutaj trzeba pomyśleć nad dobrym systemem działania. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvrs Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 Zdecydowanie na tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 11, 2024 Owner Share Posted April 11, 2024 Aktualnie sharp nie jest na tyle rozwinięty niestety, obecnie moglibyśmy dodać jakieś bety/ruletkę na $ ale to raczej mija się z celem. Osoby, które posiadają VIP'a mają nadmiar $ więc dla nich korzystanie z takich dodatków nie miałoby sensu. Mamy na uwadze przywrócenie store w którym będzie można kupować wymienione wyżej rzeczy, lecz potrzebujemy jeszcze trochę czasu na to. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 11, 2024 Owner Share Posted April 11, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts