Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KazeT Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Nazywam się Kacper, ale na serwerze i forum znacie mnie jako KazeT. Mam 22 lata i jestem świeżo upieczonym członkiem tej niesamowitej społeczności katujemy.eu. Chciałem się przywitać i podzielić z Wami kilkoma słowami o sobie. Od zawsze byłem wielkim fanem CS-a i spędziłem niezliczone godziny na różnych serwerach, ale coś mi mówi, że tutaj będę miał swoje ulubione miejsce. Lubię rywalizację, ale przede wszystkim cenię sobie dobrą zabawę i pozytywną atmosferę podczas gry. Poza graniem studiuję informatykę i interesuję się wszystkim, co związane z nowymi technologiami. W wolnych chwilach lubię też pograć na gitarze i spotykać się ze znajomymi.n Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję lepiej się poznać na serwerze oraz na forum. Jestem otwarty na wszelkie porady od doświadczonych graczy i z chęcią dołączę do wspólnych rozgrywek. Do zobaczenia w grze i na forum! Pozdrawiam serdecznie, Kacper (KazeT #"-) 9 1
Zasłużony -P-I-W-K-0- Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Sponsor Katowicz Zasłużony Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Siemano! Wbijaj na #3 i #4 to często pogramy! 1
Zasłużony Majstersztyk Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Donator Zasłużony Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Siemanko wariacie! 1
Moderator FUTUBA. Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Inwestor UB Team CS 1.6 UB Team CS 2 Premium Bywalec Moderator Opublikowano 2 Kwietnia 2024 siema @ Kacper 1
Legenda dejmano Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Premium Donator Legenda Opublikowano 2 Kwietnia 2024 elo
Premium Bilbo Baggins Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Bywalec Premium Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Siemanko :)
Zasłużony Narks. Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Donator Zasłużony Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Witaj Kacper!
jefe. Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Nie przypominam sobie żeby wracał na rejony w 1.6 ale cześć cześć dzięki za ogłoszenie 1
Inwestor __________qq Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Inwestor Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Dziękujemy :) 1
Legenda Titania Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Inwestor Premium Kobieta Legenda Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Siema Kacper!
Zasłużony Łasica Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Inwestor Premium Zasłużony Opublikowano 6 Kwietnia 2024 hej
Legenda czak Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Premium Donator Legenda Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Pryvit.
Rekomendowane odpowiedzi