Jump to content
KazeT

Siemaneczko :) Król Powraca na Rejony Counter Strike 1.6.

Recommended Posts

• Popular Post

katujemy_logo.webp.2fdde160d8147393ef769558ee2e6fc4.webp.4fcb481fa089574b17fad25d9f282ae1.webp
Nazywam się Kacper, ale na serwerze i forum znacie mnie jako KazeT. Mam 22 lata i jestem świeżo upieczonym członkiem tej niesamowitej społeczności katujemy.eu.
Chciałem się przywitać i podzielić z Wami kilkoma słowami o sobie.

Od zawsze byłem wielkim fanem CS-a i spędziłem niezliczone godziny na różnych serwerach, ale coś mi mówi, że tutaj będę miał swoje ulubione miejsce. Lubię rywalizację, ale przede wszystkim
cenię sobie dobrą zabawę i pozytywną atmosferę podczas gry. Poza graniem studiuję informatykę i interesuję się wszystkim, co związane z nowymi technologiami. W wolnych chwilach lubię też pograć na gitarze
i spotykać się ze znajomymi.n Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję lepiej się poznać na serwerze oraz na forum. Jestem otwarty na wszelkie porady od doświadczonych graczy i z chęcią dołączę do wspólnych
rozgrywek. Do zobaczenia w grze i na forum!

Pozdrawiam serdecznie, Kacper (KazeT #"-)

• Like 9
  • KAT 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.