Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
KazeT

Siemaneczko :) Król Powraca na Rejony Counter Strike 1.6.

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

katujemy_logo.webp.2fdde160d8147393ef769558ee2e6fc4.webp.4fcb481fa089574b17fad25d9f282ae1.webp
Nazywam się Kacper, ale na serwerze i forum znacie mnie jako KazeT. Mam 22 lata i jestem świeżo upieczonym członkiem tej niesamowitej społeczności katujemy.eu.
Chciałem się przywitać i podzielić z Wami kilkoma słowami o sobie.

Od zawsze byłem wielkim fanem CS-a i spędziłem niezliczone godziny na różnych serwerach, ale coś mi mówi, że tutaj będę miał swoje ulubione miejsce. Lubię rywalizację, ale przede wszystkim
cenię sobie dobrą zabawę i pozytywną atmosferę podczas gry. Poza graniem studiuję informatykę i interesuję się wszystkim, co związane z nowymi technologiami. W wolnych chwilach lubię też pograć na gitarze
i spotykać się ze znajomymi.n Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję lepiej się poznać na serwerze oraz na forum. Jestem otwarty na wszelkie porady od doświadczonych graczy i z chęcią dołączę do wspólnych
rozgrywek. Do zobaczenia w grze i na forum!

Pozdrawiam serdecznie, Kacper (KazeT #"-)

• Lubię to! 9
  • KAT 1
Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby wracał na rejony w 1.6 ale cześć cześć dzięki za ogłoszenie 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.