Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?:

1. Zbugowane są misje - jedną misję czasami muszę robić z 3-4 razy pod rząd bo nie mogę zacząć kolejnej. Czasami mimo, że skończyłem

poprzednią nie mogę zacząć kolejnej misji ani żadnej innej mimo, że mam ją podświetloną.

2. Zbugowany perk "Ostatnie Tchnienie" - gracz często z tym perkiem jest nieśmiertelny nawet przez trwanie całej mapy w każdej rundzie...

3. W nowym sezonie Amadeusz jest zbyt silny, na dużym lvl'u na małej mapie z samych rakiet robi tak wiele, że ciężko cokolwiek zrobić w małych pomieszczeniach -

nie wspomnę jak w jednej drużynie jest ich aż kilku, z tego powodu przydało by się zrobić jakiś większy cooldown (30 sekund) na te rakiety między sobą.

Klasa ta jest strasznie podobna do Szturmowca, któremu został zmniejszony przelicznik z 5+(int) do 3+(int) i odebrane ciche kroki co sprawia teraz, że

Amadeusz to 2x mocniejszy szturmowiec tylko z inną bronią. Także, jestem za tym aby oddać szturmowcowi chociaż te ciche kroki...

4. Zbugowane klasy Premium- kilka razy po wejściu na nową mapę nie mogę wybrać Klasy Premium (nie jest podświetlona mimo, że ją posiadam) dopiero po kilku rundach wraca taka możliwość...

5. Z botami dawałem już propozycję na starym sezonie, było mówione, że coś z tym zrobicie. Proponowałem, żeby boty były kickowane z serwera gdy jest np. 15 osób - często one się bugują, nie plantują bomby, blokują się w różnych pomieszczeniach, przez co czasami runda trwa minutę w poszukiwaniu ostatniego bota..

6. Wprowadzić jakąś blokadę dla botów na respie, ponieważ klasa Dezerter jest niegrywalna właśnie przez boty. Respisz się na respie wroga i od razu atakują Cię boty co jest dość irytujące bo nie możesz wykorzystać atutu zaskoczenia wroga i giniesz prawie od razu za każdym razem. To samo jest właśnie z perkiem "Farbowany Lis"...

Pewnie jest/było coś jeszcze ale na ten moment tylko o tym pamiętałem.

Opublikowano (edytowane)

1.&2  Z tego co wiem to trwają pracę nad tym.

3. Amadeusz dostał nerfa, posiada teraz jedną rakietę.

4. To również zostało naprawione

5. Dokładnie, jestem za.

6. Farbowany lis to już inaczej działa niż w poprzednim sezonie, teraz posiada ubranie wroga oraz he, bez respu u wroga. A co do blokady, bez sensu, bot też gracz, trzeba być czujnym :)

Edytowane przez adek
  • Zasłużony
Opublikowano
W dniu 1.04.2024 o 19:56, Misiak napisał(a):

1. Zbugowane są misje - jedną misję czasami muszę robić z 3-4 razy pod rząd bo nie mogę zacząć kolejnej. Czasami mimo, że skończyłem

poprzednią nie mogę zacząć kolejnej misji ani żadnej innej mimo, że mam ją podświetloną.

Pracujemy nad naprawą

2. Zbugowany perk "Ostatnie Tchnienie" - gracz często z tym perkiem jest nieśmiertelny nawet przez trwanie całej mapy w każdej rundzie...

Pracujemy nad naprawą

3. W nowym sezonie Amadeusz jest zbyt silny, na dużym lvl'u na małej mapie z samych rakiet robi tak wiele, że ciężko cokolwiek zrobić w małych pomieszczeniach -

nie wspomnę jak w jednej drużynie jest ich aż kilku, z tego powodu przydało by się zrobić jakiś większy cooldown (30 sekund) na te rakiety między sobą.

Klasa ta jest strasznie podobna do Szturmowca, któremu został zmniejszony przelicznik z 5+(int) do 3+(int) i odebrane ciche kroki co sprawia teraz, że

Amadeusz to 2x mocniejszy szturmowiec tylko z inną bronią. Także, jestem za tym aby oddać szturmowcowi chociaż te ciche kroki...

Dodaliśmy, ciche kroki oraz 5+int  dla Szturmowca, a Amdeusz ma już tylko 1 rakiete

4. Zbugowane klasy Premium- kilka razy po wejściu na nową mapę nie mogę wybrać Klasy Premium (nie jest podświetlona mimo, że ją posiadam) dopiero po kilku rundach wraca taka możliwość...

Zostało to już naprawione w niedziele

5. Z botami dawałem już propozycję na starym sezonie, było mówione, że coś z tym zrobicie. Proponowałem, żeby boty były kickowane z serwera gdy jest np. 15 osób - często one się bugują, nie plantują bomby, blokują się w różnych pomieszczeniach, przez co czasami runda trwa minutę w poszukiwaniu ostatniego bota..

Tutaj zapoznać się można https://katujemy.eu/topic/73837-propozycja-boty-na-serwerze/#comment-487785

6. Wprowadzić jakąś blokadę dla botów na respie, ponieważ klasa Dezerter jest niegrywalna właśnie przez boty. Respisz się na respie wroga i od razu atakują Cię boty co jest dość irytujące bo nie możesz wykorzystać atutu zaskoczenia wroga i giniesz prawie od razu za każdym razem. To samo jest właśnie z perkiem "Farbowany Lis"...

Jak wyżej wysyłałem to boty zostaną usunięte i przez najbliższy tydzień ich nie będzie. Wiemy, że jest to frustrujące, że bot automatycznie strzela do Ciebie jak tylko się zacznie runda, a jedyny sposób to zablokowanie DMG dla botów, a raczej tego nie będziemy robić. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.