HeatoN Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 Moja propozycja jest ograniczenie tych botów co grają na serwerze. Wydaje mi się, ze lepsza opcja było by wrzucanie ich jak np jest tylko 2 graczy albo cos takiego, a nie jak jest 3/4 serwera to bardziej one przeszkadzaja niz pomagaja, np bugują się, stoja na spawnie itp I jeszcze jest tak, ze jedna druzyna nie ma wcale botow, a inna 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-c- Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Podpisuję się pod tym, np teraz jest 32/32 i nie mogę wbić, a na serwerze z około 6 botów i tak xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Boty zostaną usunięte z serwera dziś w nocy i będziemy weryfikować przez najbliższy tydzień, jak będzie wyglądała sytuacja z grywalnością na serwerze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts