Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Skarga - administrator Kacper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @  Kacper

Opis sytuacji:

Nastał ten czas w roku, gdy musimy mierzyć się z największymi wyzwaniami, jakie tylko może przynieść świat CS - a mówię tu o naszym niezastąpionym administratorze @  Kacper   Postać niemalże mityczna, zwana czasem "Administratorem- Duchem", który swoje obowiązki rozłożył na barki innych, tak subtelnie, że nawet Houdini by mu pozazdrościł.

Zacznijmy od tego, że "Kacper" to prawdziwy wirtuoz delegowania. Legenda głosi, że nawet jego cień potrafi zarządzać lepiej... o ile by się pojawił. To, co dla niego zadanie, dla innych staje się misją życia. Czemu? Bo @  Dudnes bez żalu przejmuje każdą zaległą pracę, @  BinaR  z @  Paweł.  z kolei stają na głowie, by serwery jeszcze jakoś działały, a nasz bohater? No cóż, prawdopodobnie wciąż szuka drogi powrotnej do biura.

Ale przejdźmy do sedna – moich 100 zł. Kacperze, przypomnę ci o naszej małej transakcji, która miała zakończyć się prostym przekazem gotówki za twoje "zapożyczone" słuchawki. Ale jak to w życiu bywa, "jutro" @  Kacper  ma więcej odsłon niż najpopularniejszy serial na Netflixie. I tak oto moje 100 zł wyruszyło w epicką podróż do nieznanego, stając się bardziej legendą niż rzeczywistością.

Więc tutaj jestem, pisząc tę skargę z nadzieją, że może, tylko może, nasz @  Kacper znajdzie drogę powrotną - nie tylko do naszych serwerów, ale i do rzeczywistości, gdzie długi się spłaca, a obowiązki wykonuje. Ah, jakże pięknie byłoby znowu uwierzyć w te stare, dobre praktyki administracyjne i finansowe.

Nie zrozumcie mnie źle, wszyscy kochamy dobrą opowieść. Ale w przypadku naszego Kacpra, wolę mniej "duchów" a więcej "administratora". I rzecz jasna, chciałbym z powrotem moje 100 zł, zanim stanie się ono 200 zł ze względu na inflację i jeszcze bardziej epicką legendą.

Pozdrawiam serdecznie w tym pierwszym dniu 1 kwietnia.

Dowody: wystarczy spojrzeć na forum i profil Kacpra

Opublikowano

Romantyk bez serca nie zapyta jak się czuje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat przeniesiony do archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.