Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Adik

"Gdybyś miał/a możliwość...?" - Pytanie na dziś 15/03/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p2.png

Gdybyś miał/a możliwość zmiany swojego imienia, jak ono by brzmiało?

• Lubię to! 6
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pasuje mi takie jakie mam, miałem wybór do bierzmowania i wybrałem Pio.

• Lubię to! 6
  • Katowicz
Opublikowano

Nie lubiłam nigdy imienia Natalia, więc jeśli bym miała sobie wybrać imię brzmiało by Karolina. Ogółem w życiu bardzo pozytywne doświadczenia z osobami o tym imieniu, nigdy się nie zawiodłam czy na koleżankach czy na przyjaciółkach, a do tego ładne imię. 

• Lubię to! 7
  • Donator
Opublikowano

Na pierwsze mam Kacper, a na drugie Kamil. Oba są spoko, ale zmieniłbym kolejność :sure:

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Za dzieciaka nie potrafiłem mówić R także w tym okresie chciałem zmienić imię na jakiekolwiek bez R (Altul) ale z czasem jak przyszła umiejętność wymowy tej literki to nie widzę powodów do zmiany mojego imienia 😂

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie nie zmieniałbym, ale jakby natrafiła się taka sytuacja i byłbym pod ścianą to bym zmienił na "Kacper" i się wzorował na mistrzu :kappa:

• Donator
Opublikowano

Nie zmieniałbym, ale gdybym już musiał to Krzysztof :jasperfajeczka:

• Lubię to! 5
Opublikowano

nie zmieniłabym 

ale podoba mi się: Jagoda, Milena, Liliana, Oliwia, Pola, Emilia 

• Lubię to! 4
  • Premium
Opublikowano

Zmienianie imion jest głupotą nawet jak ktoś tego swojego imienia nie lubi. Ja tam się nazywam Kacper i czy by mi się podobało czy nie i tak zawsze przy nim zostanę. Czasami jak ktoś nie lubi swojego imienia to po prostu może warto poszukać odpowiedniej ksywki dla siebie i poprosić znajomych żeby się do ciebie tak zwracali a nie po imieniu.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Bob to za******e imię

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.