Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?: Tak jak w temacie, usunięcie informacji o zadanym HP poprzez granaty. Daję to za dużo informacji.
Nieraz przy podchodzeniu na cicho któregoś z site'ów dostałem szyszkę i cały misterny plan poszedł w piz**, co nie powiem, ale bardzo irytuje.
Dodatkowe informacje / screenshot: -

// edit: @  CounnteR  nie wiem jak do końca jest z tym pluginem, ale jeśli byłoby trzeba usunąć cały plugin, to też jestem przeciw. Miejmy nadzieję, że da się wykluczyć tylko granaty. Jednak jest, to trochę jak legalne "wh". pozdro

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie chce wprowadzić w błąd natomiast wydaje Mi się, że wtedy trzeba by cały wyświetlany dmg wyłączyć. Moja opinia jest taka, że jeśli za same granaty dałoby rade wyłączyć to jestem za, jednakże jeżeli cały damage to jednak wtedy jestem przeciw:D

Pozdrawiam

• Zasłużony
Opublikowano

Jestem na tak

Pokazywany dmg przez granaty jest przeważnie używany przez graczy do sprawdzania czy w danym miejscu jest gracz, co jest nie fajne i racja że psuje to trochę rozgrywkę  i fajne akcje, jeżeli dałoby się to wyłączyć, zdecydowanie byłbym na tak

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.