Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Honda

Propozycja - Ranking zabójstw daną bronią | Apteczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wprowadzić?: Witam, chciałem zaproponować pewną zmianę na serwerze a mianowicie wprowadzenie rankingu zabójstw daną bronią - tak jak było na starym katujemy jeszcze za czasów CS:GO.

W dodatku jestem skłonny zaproponować zmniejszenie dodawanego zdrowia (HP) po użyciu zastrzyku.  Aktualnie wartość ta wynosi 50 HP co jest chyba zbyt duża przewagą, myślę, że można rozważyć zmniejszenie jej do 25/30 HP.

Dodatkowe informacje / screenshot: -

Pozdrawiam Honda Civic :)

Adik  

Następnym razem, zastosuj się do wzoru

Opublikowano

Z tymi healtshotami dobrze mówisz, aktualnie dodaje on +50hp co jest moim zdaniem w opór dużo. Już pomijając dodatkowe HP za killa czy HS, nie róbmy z tego p2w serwera... najlepiej byłoby je w ogóle usunąć, ale jeśli muszą być zachowane, to chociaż zmniejszenie do tych 25hp byłoby git.

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Ale my na om2 nie mamy apteczek

Chyba chodziło ci o serwer om3?

• Właściciel
Opublikowano

Na OM #2 nie ma apteczek, jeżeli chodziło Ci o M3 jest już propozycja dotycząca zmiany w tej kwestii. Jeżeli chodzi o ranking w przyszłości na pewno rozbudujemy go bardziej, aktualnie CS2 nie jest zbyt stabilne. 

• Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.