Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano
Co wprowadzić?: Tymczasowo zmniejszyć limit graczy na serwerze do 20 osób max. Granie w 31 osób to totalny młyn, zdecydowana większość odwiedzających serwer narzeka na 
ten problem. Taka ilość graczy przeciąża serwer i komputery graczy, co powoduje ogromne spadki podczas gry, i nie ma się czemu dziwić. Aktualna wersja gry nie jest 
przystosowana do takiej ilości niezliczonych granatów rzucanych praktycznie co chwilę. Nie chodzi tu tylko o spadki. Wchodząc na serwer społecznościowy chcemy się raczej
 odprężyć i czerpać z niego przyjemność, a nie bronić przed 15-sto osobowym rushem, przy 80-100 fpsach, które są odczuwalne na o wiele mniej. Nie brzmi to absurdalnie?
 Przypomnę tylko że za czasów Global Offensive limitem było 25 osób(Gdzie CS:GO miało mniejsze wymagania i chodziło na każdym tosterze). 

Można jeszcze dodać, że za czasów CS:GO, nawet jak ktoś miał mało FPS’ów, to wystarczyło poczekać, aż część graczy zginie, wtedy fpsy wracały do normy, w przypadku CS2 
nie napotkamy takowej sytuacji. Uwierzcie że te 11 osób mniej zrobiłoby ogromną różnicę. 

Dajmy przykład jednego z graczy, który ma na swoim pokładzie I7 9700K, razem z RTX 3090. Dany gracz może i ma po 190-200 fps, ale podczas jakiegokolwiek rush’a 
(gdzie jest skupisko ludzi), fpsy spadają mu do 100, przypomnę jeszcze, że w cs’ie te 100fps’ów, nie stało nawet obok prawdziwych. Myślę, że mniejszość ma na tyle 
dobry sprzęt, by mieć te stałe 180fps, no bo nie oszukujmy się, taka ilość to jest minimum, żeby przyjemnie się grało, oczywiście bez żadnych spadków poniżej tej liczby.
Dodatkowe informacje / screenshot:

image.png?ex=65ea16ea&is=65d7a1ea&hm=9d493b36fbaeb04685e9e71395a897b09a75972b3027a138b94281ccd22baf81&

@  Kacper   ss który zamieściłem (to jest akurat wycinek z gametrackera)

• Lubię to! 7
Opublikowano

Jestem jak najbardziej ZA. Aktualna optymalizacja cs2 leży na ziemi i na razie nie myśli o wstawaniu. Irytujące jest granie na full serwerze z ilością fpsów 80-100, a przecież nie o to chodzi. Może w niedalekiej przyszłości, to się zmieni, ale chwilowo bym zmniejszył sloty do tych 20. 

@  CounnteR Nie wiem czy zmniejszenie o 6 coś da, można potestować i sprawdzić jaka liczba będzie się sprawdzała najlepiej. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem ZA, jednakże nie do 20, a mysle, że do 24 osób byłoby optymalnie. Nie można pójśc ze skrajnosci w skrajność imo.

Opublikowano

Jestem Za

• Uwielbiam 1
Opublikowano
Godzinę temu, tahiri nafsek napisał(a):

Przypomnę tylko że za czasów Global Offensive limitem było 25 osób(Gdzie CS:GO miało mniejsze wymagania i chodziło na każdym tosterze). 

?
informacja wzięta skąd?

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Ilość FPS jest zależna tylko i wyłącznie od waszego PC. Serwer korzysta z wielu rdzeni wiec stabilność od strony serwera jest gwarantowana. W weekend powstanie dodatkowy mirage z myślą o słabszych PC (20 slotowy serwer). 

Zmniejszyliśmy do 28.

• Wow 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.