Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Kacper napisał(a):

Dodanie gdzie?

Pewnie chodzi mu o przywrócenie menu broni, jak było za czasów cs;go.

Jesli jest to wykonalne, to dobry pomysł, bo brak możliwości kupna ak-47 po stronie CT, to troche lipka. Niekótrzy po to vip'a kupują.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Pozwólcie, że sie wypowiem, więc tak:
W mojej opinii sam pomysł jest ciekawy, jednakże nie powinnien on według mnie wejść w życie, dlaczego?

1) Ekonomia - No jest to nieodłączna część tej gry, i niestety wprowadzenie takiego menu, zachwiało by ja na serwerze. Osoby z VIPem nie musiałby grac nigdy z pistoletami, dopóki sami tego nie zechcą (nie licze pistoletówki). Generalnie pare takich VIPów w tylko jednej drużynie byłoby w stanie ustawic ta drużyne do końca meczu z ekonomią, patrząc na to, że broń z menu, darmowy kevlar + granaty, no i 105hp. Biorąc pod uwage ekonomie, pomysł zniszczyłby serwer pod tym względem

2) Balans Rozgrywki - To również zostanie zachwiane, dlaczego? VIPowi została zabrana apteczka (nie wiem dlaczego, lecz domyslam się, że crashowała serwer). Ma On 105hp, double jumpa, full zestaw granatów i keva - odnosząc sie do pkt 1. jest On w stanie sporo zaoszczędzic i zbudować ekonomie bez większych problemów - Normalni gracze (czyt. bez VIPA) nie są w stanie tego zrobić bez save'owania, robienia multi killi, bez liczenia na jakiś super team, który zdominuje przeciwny zespół.

3) Sama w sobie ranga - VIP cenowo stoi dobrze, 12.5PLN za 30dni posiadania rangi. A to co ma do zaoferowania to jest bardzo dużo bo m.in jest to 105hp, darmowy defuse, darmowy kevlar, darmowe granaty, hp za fraga, healthshota, zwiększony limit posiadania pieniędzy (ŹRÓDŁO). Wprowadzając menu z wyborem broni, cena musiała w mojej opinii podskoczyć i to nie o mało, bo bardzo by to zmieniło, zachwiało aktualny balans rozgrywki jaki panuje na serwerze.

Podsumowując moja wypowiedz - Pomysł ciekawy, lecz za bardzo psujący balans w mojej opinii.
Dlatego jestem za NIE WPROWADZANIEM TEGO NA SERWER.

Pozdrawiam

Opublikowano
29 minut temu, counnter napisał(a):

Pozwólcie, że sie wypowiem, więc tak:
W mojej opinii sam pomysł jest ciekawy, jednakże nie powinnien on według mnie wejść w życie, dlaczego?

1) Ekonomia - No jest to nieodłączna część tej gry, i niestety wprowadzenie takiego menu, zachwiało by ja na serwerze. Osoby z VIPem nie musiałby grac nigdy z pistoletami, dopóki sami tego nie zechcą (nie licze pistoletówki). Generalnie pare takich VIPów w tylko jednej drużynie byłoby w stanie ustawic ta drużyne do końca meczu z ekonomią, patrząc na to, że broń z menu, darmowy kevlar + granaty, no i 105hp. Biorąc pod uwage ekonomie, pomysł zniszczyłby serwer pod tym względem

2) Balans Rozgrywki - To również zostanie zachwiane, dlaczego? VIPowi została zabrana apteczka (nie wiem dlaczego, lecz domyslam się, że crashowała serwer). Ma On 105hp, double jumpa, full zestaw granatów i keva - odnosząc sie do pkt 1. jest On w stanie sporo zaoszczędzic i zbudować ekonomie bez większych problemów - Normalni gracze (czyt. bez VIPA) nie są w stanie tego zrobić bez save'owania, robienia multi killi, bez liczenia na jakiś super team, który zdominuje przeciwny zespół.

3) Sama w sobie ranga - VIP cenowo stoi dobrze, 12.5PLN za 30dni posiadania rangi. A to co ma do zaoferowania to jest bardzo dużo bo m.in jest to 105hp, darmowy defuse, darmowy kevlar, darmowe granaty, hp za fraga, healthshota, zwiększony limit posiadania pieniędzy (ŹRÓDŁO). Wprowadzając menu z wyborem broni, cena musiała w mojej opinii podskoczyć i to nie o mało, bo bardzo by to zmieniło, zachwiało aktualny balans rozgrywki jaki panuje na serwerze.

Podsumowując moja wypowiedz - Pomysł ciekawy, lecz za bardzo psujący balans w mojej opinii.
Dlatego jestem za NIE WPROWADZANIEM TEGO NA SERWER.

Pozdrawiam

Myślę, że jest na to wyjście, mianowicie, na jednym z serwerów, na ówczesnej wersji gry zamiast menu była komenda !buy ak47, która normalnie zabierała $2700. Więc ani balans, ani ekonomia nie została by zachwiana. A healtshot'a niech nie będzie, wystarczy, ze vip ma 105hp i jest w stanie przeżyć strzał z awp w niektórych sytuacjach.

Nie powiem, ze nie, ale kupiłem vip'a z nadzieją, że będę mógł grać co rundę akaczem, a nie szukał go po mapie. 

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie menu z wyborem skinów jest niemożliwe, nie ma takiego menu jak za czasów cs:go w cs2. Jedyna opcja to dodanie go do say i wybieranie odpowiadając !1 !2 !3. W dodatku po ostatnich aktualizacjach od valve jest mega problem z funkcją od nadawania broni, więc na ten moment VIP nie będzie miał żadnych zmian do póki sytuacja się nie ustabilizuje.

• Przykro mi 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.