Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam proponuje o Usunięcie botów na serwerze (CLASSIC) lub chociaż jakiś odstęp czasowy żeby nie było tych botów np 12/24 . gram na tym serwerze dzień w dzień po parę godzin , i widzę jak ludzie się denerwują jak zostaje/ą boty i zamiast iść się zabić to kampią po kątach i gracze muszą czekać do końca czasu rundy, dosyć często jest pełny serwer , nie raz zdążyło mi się nawet nie wejść na serwer bo juz nie było miejsca . dodam jeszcze że te boty są odpalone :) pozdrawiam admin HavierKO

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano

Z jednej strony serwer jest pełny nie da się wejść a z drugiej strony godziny koło nocne i ranki brak ludzi na serwerze a myślę że właśnie po to boty zostały dodane żeby każdy mógł sobie wejść i pograć nawet z botami. Wiele osób nie ma pojęcia że gra z botami nie raz byłem świadkiem przez co są nie świadomi i wracają na serwer bo widzą że non stop ktoś gra co za tym idzie w jakiś sposób to utrzymuje ludzi na serwerze.

Jeśli chodzi o full serwer to nie ma co narzekać gram od nie dawna ale zazwyczaj to godziny wieczorne.

Co do samych botów dramat przyznam rację jak wyżej.

Troche denerwuje że nie ma czasami czasu na reakcję bo bot już wie dokładnie gdzie jesteś plus AIM na głowę od razu ale moim zdaniem nie odchodzi to bardzo od normy takiego w miarę ogarniętego gracza który dużo słyszy i potrafi skanować nie widząc gracza może lekko do po prawy boty da si chyba zmniejszyć ich opór na serwerze jeśli się nie mylę.

4 godziny temu, DOPE napisał(a):

Z jednej strony serwer jest pełny nie da się wejść a z drugiej strony godziny koło nocne i ranki brak ludzi na serwerze a myślę że właśnie po to boty zostały dodane żeby każdy mógł sobie wejść i pograć nawet z botami. Wiele osób nie ma pojęcia że gra z botami nie raz byłem świadkiem przez co są nie świadomi i wracają na serwer bo widzą że non stop ktoś gra co za tym idzie w jakiś sposób to utrzymuje ludzi na serwerze.

Jeśli chodzi o full serwer to nie ma co narzekać gram od nie dawna ale zazwyczaj to godziny wieczorne.

Co do samych botów dramat przyznam rację jak wyżej.

Troche denerwuje że nie ma czasami czasu na reakcję bo bot już wie dokładnie gdzie jesteś plus AIM na głowę od razu ale moim zdaniem nie odchodzi to bardzo od normy takiego w miarę ogarniętego gracza który dużo słyszy i potrafi skanować nie widząc gracza może lekko do po prawy boty da si chyba zmniejszyć ich opór na serwerze jeśli się nie mylę.

Paweł.  

Boty od dobrych kilku tygodni nie powinny zadawać obrażeń w głowę, a w ciało zadają 20% mniejsze obrażenia.

• Właściciel
Opublikowano

Botów jest zaledwie 4 na serwerze więc nie rozumiemy trochę jak to może wpływać mocno na samą grę? Boty były dodane w głównym celu, pomóc zapełnić serwer. Z rana jak i w nocy boty przyciągają graczy, serwer nie jest pusty więc ludzie częściej wbijają, widać to gołym okiem. Classic zapełnia się dużo szybciej niż np: DD2 #1 na którym botów nie ma. Jeżeli chodzi o AIM'a botów został on zmieniony jakiś czas temu i nie mogą one zadawać obrażeń w głowę. Aktualnie mamy masę pracy przy innych serwerów ale niebawem dodamy funkcję, która będzie wyrzucać boty gdy na serwerze będzie znajdować się powyżej 20/25 osób. 

• Właściciel
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.