Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Zlot Katujemy.eu  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. W którym miesiącu chcecie spotkanie?

• Czerwiec
      4
    • Lipiec
      11
    • Sierpień
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Nk - każdy jest mile widziany :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja osobiście mam wolny czerwiec, urlop praktycznie przez cały miesiąc. Jeżeli odbędzie się zlot w Lipcu to trudno... Ale jeżeli Dudnes zaproszenie nadal aktualne, to wbije w czerwcu bo mam zioma w Kołobrzegu, z którym będę mógł wrócić do Danii. A więc jc to czerwcem mogę wpaść do Słupska, na degustację Polskich trunków :D Zapewne Jonatan też się skusi aby zawitać czerwcem do Słupska :D 

• Właściciel
Opublikowano

Zapewne zlot się odbędzie w lipcu majster, ale w czerwcu jak będziesz w Polsce, wpadaj do mnie. Nocleg dla kilku osób ogarnę :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

okej fajnie tez pewnie bd autem wiec jedno z glowy tylko miejsce czas jak dlamnie bez roznicy dostosuje sie ;p

• Lubię to! 1
Opublikowano

tylko ze przez mikro to sie nie wstydze a jak juz sie spotkamy to nie spiewamy tylko chlamy ;d

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osobiście wątpię, żeby zlot wypalił. Większość ludzi ma 15-17 lat rodzice ich nie puszczą, nie będą miały czym jechać, za co itp itd...Każdy z daleka będzie jechał, bo jest kwiecień, zacznie się czerwiec i będzie kurde sorry, ale (zmyślone problemy)...Nie każdy też będzie jechał nad morze...Osobiście nie mogę się określić, czy będę na zlocie, ponieważ mamy podpisać kontrakt na budowę autostrady A1 (dowóz betonu itp itd dlatego ostatnie dni, mam ograniczoną dostępność na forum), jeżeli wypali to z wywrotki wyjdę w październiku ;), a jak będę miał mniejsze zlecenia to dostosuję się do terminu

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Myślę, że zadeklaruje się z 20 osób z czego pewnie połowa przyjedzie. 

Osobiście przyjadę na 100%, Astral też będzie :D

Ankieta miała trwać około 15 dni ale widzę że lipiec góruje i już raczej nic nie przebije tego miesiąca więc otwieram kolejną ankietę z głosowaniem, gdyż tuż tuż do wakacji. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano
tematzamkniety.png
  • Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.